Målpoenggarantistene

Postet av Marius L. Larsen den 6. Apr 2023

Vi har kommet til den siste delen i presentasjonen av våre beste menn.

Øverst fra venstre: Lucas, Jonathan, Erik og Fredrik.


De blåkledde fra Tillerbyen er bare noen få dager unna seriestart i Norsk Tipping-ligaen, en divisjon Tiller og den gang Tillerbyen har spilt sammenhengende i siden 2016.

Det er på tide å bli bedre kjent med Lucas, Jonathan, Erik og Fredrik.


Lucas Kolstad (17, f. 05)

Tiller-gutten Lucas flyttet til Melhus i tidlig alder, men vendte tilbake til den blå bydelen høsten 2021 og viste virkelig hvor god han hadde blitt.

Utviklingen fortsatte i fjorårssesongen da han ble A-lagsspiller i en alder av 16 år, men dominerte på midtbanen med sitt blikk for spillet og driv med ballen. Han scoret tre mål og rakk å pådra seg fire gule kort sist sesong, og han har allerede åpnet målkontoen i år.

Likhetene mellom Lucas og tidligere Tiller-spiller Fredrik Sjøvold har allerede skapt stor oppmerksomhet i regionsdekkende media.

Jonathan Smerkerud Frønes (20, f. 02)

Jonathan har ikke rørt seg utenfor TOBB Arena Sør så langt i sin fotballkarriere. Han ble tatt opp i A-stallen i løpet av 2019-sesongen og fikk sju verdifulle kamper i Norsk Tipping-ligaen.

I koronaåret 2020, da myndighetene nektet voksne spillere å utøve utendørsidretten sin, ble han toppscorer for G19 med 17 mål på 15 kamper. I 2021 ble det fire fulltreffere mot fjorårets ene.

Med sin målteft og skuddfot, vil han alltid være en trussel for motstanderen. Skader har plaget han de siste årene, og vi både håper og tror at Jonathan kommer tilbake i full manøver.


Erik Schaanning Thome (20, f. 03)

Klæbyggen Erik kom til Tiller i forkant av fjorårssesongen etter overgangen fra Byåsen Toppfotball, en klubb han hadde vært i de siste tre og et halvt årene.

Erik passer best på midtbanen med sin fysiske styrke og sitt overblikk, og han fikk fem kamper for A-laget sist sesong. Han spilte også 12 kamper for G19-laget der han var en viktig brikke for at lagets prestasjoner.

Skader ødela litt av høsten, men han rakk å spille sju andrelagskamper i 5. divisjon og scoret ett mål.

Fredrik Alexander Myrvold (18, f. 04)

Angrepsspiller Fredrik kom fra Nidelv til Tiller i forkant av 2019-sesongen, og han rakk å markere seg med åtte fulltreffere for G16-laget. Faktisk spilte han for fem av Tiller-lagene dette året, deriblant to innhopp i Norsk Tipping-ligaen.

De to siste sesongene har det blitt henholdsvis sju og åtte kamper på nivå fire samtidig som han har spilt for G19.

I år virker lynvingen å ha funnet seg enda bedre til rette med sitt kjappe steg og ballbehandling, da han ble matchvinner i NM-oppgjøret mot Heimdal.


Les også de andre delene:
Del 1 - Kvartett tas opp i A-stallen
Del 2 - De fire nye
Del 3 - Tatt opp i fjor - vil dominere i år
Del 4 - Forsvarernes kamp
Del 5 - Den siste skansenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.