Norges beste futsallag

Postet av Marius L. Larsen den 20. Nov 2023

Tiller Idrettslag er nok en gang landets beste futsallag.

Jubel for Tiller Futsal Kvinner. De er nemlig best i landet - igjen.


De blåkledde fra Tillerbyen gjorde rent bord i Utleirahallen denne helga, der det skulle spilles om å bli nasjonal mester i futsal for kvinner. Tiller var både regjerende nasjonal mester og cupmester, og forventningene var høye foran sluttspillhelga i Trondheim.


Les også: Dette er nasjonalt sluttspill

Der møtte de kvalifiserte lag som hadde vært i toppen i sin respektive regionale avdeling, og det startet på perfekt vis lørdag formiddag. I første gruppespillkamp ble Sjarmtrollan beseiret 5-0, og senere på dagen slo de Sotra hele 8-2.

Som puljevinnere møtte de Skeid i en svært spennende semifinale, der det måtte ekstraomganger til for at Tiller vant til slutt 2-0 etter scoringer av Andrea Holm Aune og Synne Aunehaugen.

Finalen ble like nervepirrende som det alltid er mellom Tiller og Utleira. Tiller tok kommandoen fra start og hadde både flest og størst målsjanser. Foran godt over 250 tilskuere i en tettpakket hall var det Isabel Teigen som satte inn 1-0 etter et kvarter, før Siri Berg-Johansen doblet ledelsen på straffespark seks minutter før full tid.

Hjemmelaget Utleira prøvde å sette inn en sluttspurt, og de reduserte til 1-2 med 18 sekunder igjen å spille. Rutinerte Tiller holdt unna og kunne til slutt juble over gull i nasjonalt sluttspill.


Vi gratulerer alle spillere, trenere, støtteapparat og fantastiske supportere med GULL og en strålende prestasjon!


Takk til Utleira, NFF og NFF Trøndelag for et godt gjennomført arrangement.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.