Klart for nasjonalt sluttspill

Postet av Marius L. Larsen den 17. Nov 2023

Tiller kjemper om å bli nasjonal mester i futsal denne helga.

Jubel i mars. Blir det lignende scener på søndag?


De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til nasjonalt sluttspill i helga, der de skal sammen med fem andre lag kjempe om å bli landets beste futsallag.

Nasjonalt sluttspill i futsal baserer seg på resultater fra forrige sesongs regionserier, der Tiller vant sin 1. divisjonsavdeling med klar margin.

Tiller er regjerende mester i nasjonalt sluttspill. I Hønefoss i mars 2022 gikk Tiller til topps etter en solid 5-1-seier over Stakkevollan i finalen.

Årets sluttspill ble forskjøvet til høsten grunnet Norgescupen i mars (futsalens svar på NM, journ. anm.). I Drammen var Tiller på hugget igjen og gikk til topps etter å ha beseiret Skeid 5-2.


Les også: 10 år siden opprykket til eliteserien


Håper på mange Tiller-supportere i hallen

Årets nasjonale sluttspill spilles i Utleirahallen, og det er gratis inngang for alle sammen. I pulje A skal Skeid, Utleira og Hyggen kjempe om videre avansement. I pulje B er det Sjarmtrollan, Tiller og Sotra som skal gjøre opp om utslagsrundene.

De to beste fra hver pulje møtes til semifinaler søndag formiddag, med finaler senere på dagen. De to lagene som havner på tredjeplass i puljene skal spille plasseringskamp.


Les mer informasjon på Facebook


Tillers kamper lørdag:
kl.13.15 Sjarmtrollan - Tiller
kl.18.15 Tiller - Sotra

Ingen av disse kampene strømmes, men oppdateres direkte på X (tidligere Twitter)

Semifinalene og finalen på søndag strømmes på Direktesport.no.


Tiller Futsal Kvinner ønsker alle Tiller-supportere hjertelig velkomne til Utleirahallen denne helga, og jentene håper på stor støtte fra tribuneplass!


Forza Tiller!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.