Forsvarernes kamp

Postet av Marius L. Larsen den 31. Mar 2023

Fire nye A-lagsspillere skal presenteres, og nå er det bare forsvarere som skal i ilden.

Øverst fra venstre: Mathias, Noah, Nils Gunnar, Niklas. Vi bemerker at draktnumrene på genserne ikke trenger å stemme overens med endelig nummervalg.


De er den nest siste skansen for motstanderne, og de er ofte med å starte angrepene. Denne gang skal vi bli bedre kjent med en kvartett fra bakre rekker blant våre beste menn.


Mathias Gåsbakk Vinjevoll (19, f. 04)

Den første forsvareren i dagens presentasjon er også den mest offensive. Mathias er først og fremst en offensiv back som har en god innleggsfot og bra forståelse for spillet.

Den kommende russen er oppvokst et lite steinkast unna TOBB Arena Sør, og fikk sin A-lagsdebut i siste serierunde i 2021 på nettopp sideback. I tidligere år hadde han også posisjon på midten av banen.

I fjor fikk han ti kamper i Norsk Tipping-ligaen, og han er selvsagt lysten på enda mer i år.


Noah Sevaldsen Aarmo (20, f. 03)

Noah spilte sine barneår i Bindal IL før det ble et par sesonger i Namsos. I 2019 flyttet han til Trondheim og fortsatte fotballkarrieren i Ranheim Toppfotball.

I fjor sommer endret han karrierestigen til Tiller, og han var en viktig brikke i et ungt Tiller-lag som midtstopper. Hans største styrker er både det tekniske og taktiske; en god ballfordeler og gode valg både med og uten ball.

Fjorårets 11 Tiller-kamper håper han å øke i år.

Nils Gunnar Barstad Eggen (22, f. 00)

Fikk en kronglete start på Tiller-karrieren etter overgangen fra Strindheim Toppfotball sist vinter med mye utskiftninger i laget.

Etter bare tre kamper i Norsk Tipping-ligaen i 2021, ble det hele 24 A-lagskamper for Tiller i fjor. Han ble en svært viktig brikke med mange yngre spillere rundt seg.

Nils Gunnar har sin store styrke i duellspillet og ikke minst med kommunikasjon. Hører du en Tiller-spiller som roper, gauler og kauker ute på banen, så er det helt sikkert Nils.

Niklas Danielsen Solem (24, f. 98)

Trond-gutten Niklas er Tillers A-lagskaptein 2023. Stallens nest eldste spiller bidrar med ro og trygghet, et solid blikk for spillet og offensiv i tankegangen.

Niklas var tre sesonger i Rosenborg før han egentlig bestemte seg for å trappe ned til kompislaget Tyholttoppen. Tre sesonger og en pandemi førte til at lysten for å fortsette på høyere nivå meldte seg.

Fjoråret endte med 15 A-lagskamper i helblått.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.