Den siste skansen

Postet av Marius L. Larsen den 4. Apr 2023

Vi presenterer målvaktstrioen på herrer A.

Fra venstre: Børge, Tor og Joakim.


De er lette å få øye på der de står i en sprikende farge fra den velkjente helblå. Undertegnede er såpass bastant ved å påstå at målvakten er den viktigste spilleren i et fotballag. I vår nest siste del i serien om våre beste menn presenterer vi en keepertrio som skal stenge buret så godt det lar seg gjøre.


Børge Hoff Skaråsen (21, f. 02)

Børge kom til Tiller og den blå bydelen midtveis i fjorårssesongen fra moderklubben Ranheim. Der har han spilt seniorfotball i 5. divisjon på det høyeste i tillegg til futsalkamper i 1. divisjon.

Burvokteren var en viktig brikke for opprykksjagende Tiller 2 i fjor med sine fem kamper, og jakter nå sin første A-lagskamp for Tiller.

Børge har gode basisferdigheter med ballen i føttene, god på å kommunisere og en solid skuddstopper.

Tor Solvoll (19, f. 03)

Tor kom til Tiller fra Byåsen Toppfotball i forkant av 2021-sesongen, og fikk god erfaring på et godt G19-lag i sitt første år.

I fjor ble oppdalingen et ubestridt førstevalg mellom stengene i sin første fulle sesong på seniornivå, der han spilte de fleste kampene i Norsk Tipping-ligaen og pådro seg samtidig to gule kort.

Tor har en god pasningsfot, er reaksjonssterk og har stor rekkevidde.

Joakim Berg Vårhus (22, f. 00)

Joakim, eller bare "BV" om du vil, er en ekte Tiller-gutt som aldri har forlatt TOBB Arena Sør. Han var tidligere en del av et svært godt årskull ledet av trener Dag Jomar Strømmen med blant annet Mikael Tørset Johnsen og Joachim Knutset Solem på laget.

BV har ennå til gode å debutere i 3. divisjon, men han var en av de største bidragsyterne på fjorårets Tiller 2-lag i 5. divisjon. Målvakten er også en markant futsalkeeper i klubben, og han sier heller ikke nei takk til å være utespiller for en dag.

Joakim har sin styrke i reaksjon og overblikk.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.