Tatt opp i fjor - vil dominere i år

Postet av Marius L. Larsen den 30. Mar 2023

Vi presenterer fire nye A-lagsspillere i del tre av seks om våre beste menn.

Øverst fra venstre: Joakim, Alexander, Elias og Trym. Vi bemerker at draktnumrene på genserne ikke trenger å stemme overens med endelig nummervalg.


I fjor skjedde det mye hos de blåkledde fra Tillerbyen. Det var utskiftninger i stallen gjennom hele sesongen - såpass hyppig at man ikke rakk å presentere alle endringene.

De kommende fire spillerne ble alle tatt opp i A-troppen i løpet av fjoråret, og de spilte en viktig rolle på høsten da Tiller vant fire strake kamper og klatret ut av nedrykkssumpa.

Straks starter en ny sesong i Norsk Tipping-ligaen.


Joakim Harsvik Alstad (20, f. 03)

Oppvokst kun en liten sti unna TOBB Arena Sør, er Tiller den eneste klubben Joakim har spilt i. Karrieren i helblått ble heldigvis forlenget etter at det allikevel ikke ble en tur over dammen til USA.

Joakim er en spillende midtstopper med en god pasningsfot, ro med ballen og tøff i duellene. Han debuterte for A-laget i den korte 2021-sesongen, og spilte 11 kamper inkludert NM sammen med våre beste menn i fjor.

Nå kjemper han om en plass i startoppstillingen.

Alexander Kvalvik (17, f. 05)

Oppvokst på Kolstad, rett over på den andre siden av E6, kom Alexander til den blå bydelen i 2019. Det betyr at årets sesong er den femte strake i den helblå drakta.

Alexander er en midtbanespiller kjent for sin heroiske innsats og samtidig gjør andre gode. I fjor fikk han ti kamper for våre beste menn, der han scoret to mål i NM-kampen mot Charlottenlund.

Gode treningsuker er nøkkelen for at Alexander vil ta sjumilssteg i årets sesong.


Elias Sandøy Myrvågnes (17, f. 05)

Elias kom til Tiller før fjorårets sesong etter tre år i Freidig. Sjetnmarkingen har ikke lange veien opp til TOBB Arena Sør, og han spilte faktisk hele 37 kamper i 2022.

17 av dem var i Norsk Tipping-ligaen og Norgesmesterskapet, og i flere posisjoner på banen. Elias er en framoverrettet spiller med et øye for mål, men trives kanskje best som en offensiv midtbanespiller.

I vinter har han også spilt en del i angrepsrekka som har skapt mange scoringer.

Trym Hansen Jetne (20, f. 03)

I konkurransen om å være den roligste spilleren med ballen, så vinner kanskje Trym den på knepent vis. Styrkene til midtstopperen er blikket for spillet og er som en klegg i duellene.

Årets sesong i helblått er den sjette strake etter overgangen fra moderklubben Sjetne i 2018. Turen opp bakken til Tiller har vært utviklende, der han fikk sin A-lagsdebut i bortekampen mot Bodø/Glimt 2 i fjor hvor Tiller vant fortjent 4-2.

Kommer det første seniormålet på corner?Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.