EGON City Syd og OBS! sponser Tine Fotballskolen på Tiller

Postet av Tiller IL - Fotball den 14. Jun 2018

En utrolig flott gest av EGON og sponse oss under årets Tine fotballskole sier kursansvarlig Reidar Schjei da han tok seg en tur innom Egon og møtte Richard Karlsen. Richard var svært glad for at Tiller er tilbake til en fotballskole hvor inntekten fullt og helt går til klubbdriften, skulle bare mangle at vi ikke stiller opp for slike flotte tiltak for barna.


Da ble det til at alle spillere som deltar får en «Valgfri drikke uansett sort» ved å ta turen innom Egon på City Syd når man er veldig tørst (gjelder kun Egon på City Syd)

Et annet tiltak, etter at Reidar hadde anskaffet seg en skuddradar, er skuddkonkurranse. Radaren vil bli benyttet i en konkurranse hvor hver spiller på skolen, sammen med en av sine foresatte som møter opp, skyter det hardeste de kan. Hastigheten blir summert for de to. Det blir kåret et vinnerpar i hver av de gruppene som fotballskolen er inndelt i. "Paret" vil få en flott premie fra Egon City Syd. De mottar et familiegavekort på 2 valgfri lunchretter og 2 stk valgfrie barneretter (kun på City Syd)

 

Spillerne vil gjennomføre dette i lunchen lørdag/søndag, foresatte vil kunne avlevere sin kanonskudd når spillerne holder på med øvelsene. Det planlegges også med andre konkurranser som kan være til glede for barna som deltar på skolen. Coop Obs! har også gitt oss en liten overraskelse som alle spillere vil få.

Vi ønsker alle foresatte/besteforeldre velkommen i «Gledens Teater» for barnefotballen, det vil bli åpen kiosk begge dager, legg turen innom TOBB arena i helga.

Tiller Idrettslag Fotball takker Egon City Syd og Coop Obs! for all støtte.

Hilsen

Gro Merethe, Tiller Fotball
Klare for TINE Fotballskole

Postet av Tiller IL - Fotball den 11. Jun 2018

For første gang på mange år er Tiller fotball tilbake igjen som arrangør av TINE fotballskole som også støttes av Norges Fotballforbund. 

Her fra en av kurskveldene hvor Tillertrenere gjennomfører Grasrottrenerkurset som forberedelser til TINE fotballskole.


Fotballskolen blir arrangert i tiden fredag 15 juni til søndag 17 juni. Skolen er åpen for både gutter og jenter fra 7-12 år. All inntekten går til klubben.

Målet for fotballskolen er sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold. Denne gangen har Tiller gjort avtale med en av de mest erfarne i Norge og som har hatt ansvaret for TINE fotballskole i over 15 år på ulike steder i Norge, nemlig Reidar Schjei (UEFA A-lisens) som bor på Tiller.

For å sikre godt fotballfaglig utbytte og et godt pedagogisk opplegg for deltakerne, må klubben oppnevne en person som har et overordnet sportslig ansvar for fotballskolen. Reidar Schjei som jobber med trenerutdanning for NFF og NFF Trøndelag er ansvarlig og har kurset opp samtlige voksne trenere i Tiller (10 stk) på Grasrottrenerkurset for gjennomføringen av fotballskolen.

I år går fotballskolen i en helg, som gjør at vi kan benytte voksne trenere som vi tror vil heve kvaliteten på skolen vesentlig. Det vil også åpne opp for at foreldre og andre kan komme innom å skape en flott sosial ramme rundt skolen. Det vil være åpen kiosk hele helga.

Vi ønsker alle velkommen til årets TINE fotballskole.
- Det er nå eller aldri

Postet av Tiller IL - Fotball den 12. Apr 2018

Avtroppende sekretær Marius Larsen mener det er nå eller aldri om man kommer til en enighet om både Starrmyra og Tillerbyen.

Larsen peker på klubblogoen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplever spente dager for tiden, der det hele kulminerer i et allerede utsatt årsmøte i dag, torsdag 12. april kl.19.00 på Tiller Videregående Skole.

Der vil det bli avgjort en gang for alle om man kommer i gang med byggingen av Starrmyra kunstgress, med et låneopptak som vil være den største vedtakssaken, og om det endelig blir en langsiktig enighet med Tillerbyen FK, hvor vedtakssaken ligger på at Tillerbyen blir Tiller fra og med 2019-sesongen.

Avtroppende sekretær Marius Larsen, som har sittet i fotballstyret siden august 2013, starter med å fortelle om en ironisk hendelse - kanskje lettere kalt skjebnen.

- I august 2013 gikk jeg inn i styret da det ble bestemt at det daværende A-laget på herresiden skulle skilles ut, og snaut fem år senere kan jeg gå ut av styret ved at laget kommer tilbake under riktig paraply.


Bekrefter viktighet av å stemme

Larsen har tidligere varslet at han akter å fortsette sitt frivillige arbeid på nett og i sosiale medier til tross for at styreperioden nå er ved veis ende, og han håper nå at medlemmene møter opp på årsmøtet i Tiller IL for å bruke sin stemmerett.

- Vi ønsker å bygge ny kunstgressbane på Starrmyra, og vi ønsker det nå. Våre unge spillere lider for øyeblikket, ettersom det ikke er mer plass igjen på våre nåværende baner til å utøve sin idrett, og det akter vi å gjøre noe med. Vi kan ikke la godkjennelsen på Starrmyra ligge mer nå, vi må få banket gjennom et låneopptak en gang for alle og starte denne prosessen.

I tillegg er det en annen vedtakssak på bordet som Larsen lenge har brent for.

- Det er allemannskjent at jeg ønsker at Tiller og Tillerbyen skulle finne en felles enighet en gang for alle, ettersom dagens modell ikke fungerer for noen av partene. Jeg har kjempet for dette i over fem lange år, og nå har vi mulighet til å begrave alle stridsøkser og se framover sammen som én og samme klubb, men det krever et flertall på årsmøtet, forklarer Larsen og meddeler videre:

- Våre unge guttespillere som skal opp og fram fortjener bedre enn laveste nivå på seniorsiden, og nå har vi en enestående mulighet til å få det til. Jeg vet det er mange som ønsker at dette skal skje. Klarer vi ikke å få banket dette gjennom nå, kan denne muligheten ryke for evig og alltid, og det vil sette Tiller Fotball mange år tilbake i tid.

- Det er nå eller aldri, avslutter Larsen.

Fotballstyret håper at alle medlemmer som ønsker å stemme, tar turen til årsmøtet i Tiller IL i kveld kl.19.00 på Tiller Videregående Skole.
Takk for innsatsen!

Postet av Tiller IL - Fotball den 29. Jan 2018

Styreleder Gro Merethe Nerland ønsker å takke samtlige involverte i Fjernvarmecupen 2018.

Styreleder Gro Merethe Nerland.


Fjernvarmecupen er over i år, og jeg ønsker personlig å takke hver enkelt av dere som sto på for å gjennomføre tidenes beste turnering arrangert av Tiller Idrettslag Fotball.

Mange av dere har hatt dugnadsøkter i hallene, der det har vært både hjelp i kiosk, sekretariat, speaker og rydding. Til sammen har det vært over 2000 dugnadstimer som har blitt lagt ned. Dere har møtt opp i hopetall, stått på 100 % og gjort oppgavene i sedvanlig stor stil.

Vi har både under og etter hver cuphelg mottatt skryt fra andre lag og klubber for gjennomføringen av Fjernvarmecupen, og det er vi svært stolte av.

Fjernvarmecupen har vist seg å være en turnering som både spillere og trenere setter høyt, og det er tydelig å se på et jevnt og høyt antall påmeldte lag de seneste årene.

Samtidig erkjenner vi forbedringspotensiale ved blant annet offentliggjøring av kampoppsett, og det er vi allerede i gang med for å være på forskudd til neste års turnering.


Takk for en stor dugnadsinnsats lagt ned av alle involverte, og takk til alle lagene og dommerne som gjorde at Fjernvarmecupen 2018 ble en kjempesuksess!

Jeg håper vi sees igjen til neste år!

Da kan det være at det kommer noen spennende cupnyheter...


Sportslig hilsen,
Gro Merethe Nerland
Styreleder Tiller Idrettslag Fotball