Tredje strake hjemmeseier

Postet av Tiller IL - Fotball den 6. Mai 2024

Etter et sviende 0-1-tap på overtid mot Orkla forrige helg, var det en revansjesugen gjeng som entret Tobb-matta på lørdag. Nyopprykkede Surnadal ga god motstand i en jevn førsteomgang, men etter hvilen løsnet det for hjemmelaget. Eskil Forren-Vik ble tomålscorer i det som endte med 4-1 til Tiller.

Dermed er Tiller ubeseiret på sine tre hjemmekamper sålangt, og med ni poeng etter fem kamper, ligger vi på 5.plass. Fire poeng bak serieleder Trygg/Lade, som har overrasket stort etter opprykket fra 4.divisjon.

Nå håper vi også at herrene skal startet poengfangsten på bortebane, og gutta reiser til Lillestrøm for og møte LSK 2 på lørdag.

Se høydepunktene fra lørdagens kamp her:


Tiller-Surnadal 4-1 (1-1)

1-0 34' Eskil Forren-Vik (I.Austberg)
1-1 39' Tore Næss
2-1 53' Benjamin Feldt
3-1 68' Magnus Zahl-Johansen (Forren-Vik)
4-1 87' Eskil Forren-Vik (Stuen)
Tilskuere: 165

Laget:
Tor Solvoll
Magnus Zahl-Johansen - Nils G. Barstad - Joakim Alstad - Isak Noteng
Kristoffer Flo Mørkved - Sondre Stuen
Andrew Zubovic - Benjamin Feldt - Eskil Forren-Vik
Ingmar Austberg

Benyttede Reserver: Sondre Grøtte (68'), Steffen With Størseth (68'), Mohamed Maridi (78'), Noah Aarmo (78'), Trym Jetne (87')
Solid gjennomføring mot Verdal

Postet av Tiller IL - Fotball den 22. Apr 2024

Etter en tøff kamp i Mo forrige helg, var det et heltent Tiller-lag som ville opp på hesten igjen mot Verdal. Gutta kom ut av startblokkene i godt driv, og radet opp sjanse på sjanse. Uttellingen lot dog vente på seg, og lagene gikk målløse inn til hvilen. Etter pause kom derimot uttellingen umiddelbart. Ingmar Austberg stanget inn 1-0 etter 48 minutter, før Mathias Sørkilflå og Mohamed Maridi kom inn fra benk og puttet hvert sitt mål. Begge servert av Eskil Forren-Vik.

Våre tre målscorere mot Verdal. Ingmar Austberg (til venstre), Mohamed Maridi og Mathias Sørkilflå.
Hovedtrener Magnus Eriksson ønsket en respons etter kollapsen i Rana sist, og er fornøyd med det han fikk fra guttene:

-Jeg er fornøyd med responsen jeg får i form av vilje og tæl. Vi leverer på langt nær opp mot vårt maksnivå spillemessig, men skaper likevel 10-12 gode målsjanser. Når vi i tillegg står godt defensivt i de periodene vi strever litt, blir det tilslutt ganske komfortabelt. Men vi må opp flere hakk om vi skal ha mulighet for tre poeng borte mot Orkla til helga.

Dermed ble det årets andre 3-0-seier på hjemmebane, og vi er dermed oppe på en 5.plass etter 6 poeng på 3 kamper. Neste helgs motstander, Orkla, har kun ett poeng etter sine tre første, og er på hard jakt etter årets første tre-poenger.

Høydepunkter fra kampen kan sees på vår YouTube-kanal:

 

Kampfakta:

Tiller - Verdal 3-0 (0-0)

1-0 (48') Ingmar O. Austberg (Myrvågnes)
2-0 (67') Mathias Sørkilflå (Forren-Vik)
3-0 (81') Mohamed Maridi (Forren-Vik)

Tiller:
Tor Solvoll
Nils Barstad - Joakim Alstad - Noah Aarmo
Sondre Stuen - Alexander Kvalvik
Mathias Vinjevoll - Elias Myrvågnes - Benjamin Feldt - Eskil Forren-Vik
Ingmar Austberg

Benyttede innbyttere: Mathias Sørkilflå (65'), Kristoffer Flo Mørkved (65'), Mohamed Maridi (78'), Sondre Grøtte (78'), Trym Jetne (83')
Tøffe tak i nord

Postet av Tiller IL - Fotball den 17. Apr 2024

På søndag reiste vårt herrelag til Mo i Rana for 2.serierunde i NorskTipping-ligaen. Rana FK er spådd og være den store opprykksfavoritten i 2024, og det ble som ventet en tøff kamp. Til tross for at vi i store perioder spiller en veldig god kamp, ender det med 7-2-seier til Rana FK. 


Etter en helt jevn 1.omgang, gjorde Rana FK to kjappe mål like før pause, og gikk noe flatterende inn i hvilen med 2-0-ledelse. Etter pause tok vi tak i kampen og reduserte tidlig ved Alexander Kvalvik. Dessverre gikk Rana rett fra avspark og økte til både 3-1, og like etterpå til 4-1. Vi ga fortsatt ikke opp, og reduserte halvveis i omgangen ved Benjamin Feldt. Vi presset på og skapte en del farligheter, men 13 minutter før slutt måtte keeper Tor Solvoll gå av med en hodeskade, og utespiller Nils Gunnar Barstad måtte overta keeperhanskene. Etter dette gikk lufta litt ut av Tiller-ballongen, og Rana puttet på ytterligere tre mål inn i overtiden.

Vi taper altså tilslutt 7-2, men resultatet er langt styggere enn hva kampbildet tilsa. Hovedtrener Magnus Eriksson var veldig blandet i følelsene etter kampen:

-Til tross for resultatet er det faktisk en ganske god prestasjon i 75 minutter av kampen. Vi skaper 7-8 gode målsjanser mot et lag som vant alle hjemmekampene i fjor. Det til tross, er det utilgivelig at vi kollapser som vi gjør det siste kvarteret. Det handler innstilling og om hvordan vi håndterer motgang. Dette må vi ta lærdom av, og forhåpentligvis skaper det en positiv reaksjon allerede til kampen mot Verdal på lørdag

Se høydepunkter fra kampen på vår YouTube-kanal:


Herrelaget har dermed tre poeng etter to kamper, og forbereder seg nå på ny hjemmekamp mot Verdal på Tobb Arena Sør klokka 15:00 på lørdag.

Følg også vårt herrelag på Instagram: "Tiller.Herrer".
Sports-og markedssjef ansatt i Tiller Fotball

Postet av Tiller IL - Fotball den 4. Mar 2024

Tiller Fotball har ansatt tidligere styreleder, Torkel Wahl-Olsen (39), som ny Sports- og Markedssjef i klubben. Med hele spekteret fra barnefotball for 6-åringer, til seniorlag like under toppfotballen for både kvinner og menn, har klubben sett et stadig økende press på frivilligheten. Denne ansettelsen er et viktig steg for å bygge opp organisasjonen og støtten rundt nettopp frivilligheten.

 Torkel har vært styreleder i klubben siden mai 2020 og har opparbeidet seg god erfaring og kunnskap om klubbens kultur og verdier. Han har i tillegg et sterkt engasjement for fotballen og bakgrunn innen regnskap og økonomi. Denne kombinasjonen gjør at klubben anser Wahl-Olsen som et ideelt valg for den nyopprettede stillingen.
 

Som Sports- og Markedssjef vil Torkel ha hovedansvaret for å videreutvikle det sportslige arbeidet i klubben, og samtidig jobbe for å øke den kommersielle verdien. Klubben har erfart at det er krevende å jobbe systematisk med relasjoner til eksterne samarbeidspartnere kun basert på frivillighet. Vi tror derfor det ligger et stort og uforløst potensial for en veldrevet breddeklubb som Tiller IL Fotball.
 
-Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å jobbe med fotball på heltid. Fotball har vært den store lidenskapen siden jeg var liten gutt, og jeg er utrolig priviligert som nå kan leve av hobbyen. Det har vært en spennende reise som styreleder i tre og et halvt år, og jeg håper nå å kunne bidra til at vi sammen utvikler denne flotte klubben videre. Samtidig vet jeg at dette ikke blir en dans på roser, og at jeg må være innstilt på at jeg står overfor en jobb som er med deg stort sett 24-7. Men jeg lover å gi 100% og vel så det for at dette skal bli bra for hele klubben, sier den nye Sports- og Markedssjefen.
 
 Ettersom Torkel nå er ansatt i klubben, kan han ikke fortsette å sitte i styret. Roar Alstad kommer midlertidig inn i styret fram til årsmøte i idrettslaget i mars.
 
 #BestSammen
Med Magnus inn i 2024!

Postet av Tiller IL - Fotball den 24. Des 2023

Tiller Fotball og Magnus Eriksson (26) er enige om å gå sammen inn i 2024. Magnus har forlenget avtalen med klubben, og er med videre som hovedtrener for klubbens herrelag i Norsk Tipping-Ligaen. 


-Vi er veldig glade for å få med Magnus videre. Etter to strake år med trenerskifte, er det utrolig positivt å kunne bygge en positiv kontiunitet inn i 2024. Magnus og teamet har gjort en formidabel jobb i år, og sørget for at vårt unge herrelag har tatt store steg, sier styreleder Torkel Wahl-Olsen.

Sesongen endte på en imponerende 5.plass i NorskTipping Avd.5. Dette med avdelingas yngste lag og med en utviklende og ambisiøs spillestil.

-Prosjektet vi har her trigger meg veldig. Jeg har stor tro på potensiale i denne spillergruppa, og gleder meg til å bygge dette videre. Med en god vinter foran oss, har jeg stor tro på at vi kan bite godt fra oss i 2024, sier Magnus Eriksson.

Magnus (26) er en ung trener, men har ettertrykkelig bevist at det ikke er noen hindring. Det jobbes i disse dager med å sette stallen for 2024, og vi kan røpe at det også på dette punktet ser positivt ut.

I 2024 har vi seniorlag i 3., 4. og 5.divisjon. A-lager serieåpner mot Mosjøen på Tobb Arena 6.april.

#BestSammen
#GodJul