- Det er nå eller aldri

Postet av Tiller IL - Fotball den 12. Apr 2018

Avtroppende sekretær Marius Larsen mener det er nå eller aldri om man kommer til en enighet om både Starrmyra og Tillerbyen.

Larsen peker på klubblogoen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplever spente dager for tiden, der det hele kulminerer i et allerede utsatt årsmøte i dag, torsdag 12. april kl.19.00 på Tiller Videregående Skole.

Der vil det bli avgjort en gang for alle om man kommer i gang med byggingen av Starrmyra kunstgress, med et låneopptak som vil være den største vedtakssaken, og om det endelig blir en langsiktig enighet med Tillerbyen FK, hvor vedtakssaken ligger på at Tillerbyen blir Tiller fra og med 2019-sesongen.

Avtroppende sekretær Marius Larsen, som har sittet i fotballstyret siden august 2013, starter med å fortelle om en ironisk hendelse - kanskje lettere kalt skjebnen.

- I august 2013 gikk jeg inn i styret da det ble bestemt at det daværende A-laget på herresiden skulle skilles ut, og snaut fem år senere kan jeg gå ut av styret ved at laget kommer tilbake under riktig paraply.


Bekrefter viktighet av å stemme

Larsen har tidligere varslet at han akter å fortsette sitt frivillige arbeid på nett og i sosiale medier til tross for at styreperioden nå er ved veis ende, og han håper nå at medlemmene møter opp på årsmøtet i Tiller IL for å bruke sin stemmerett.

- Vi ønsker å bygge ny kunstgressbane på Starrmyra, og vi ønsker det nå. Våre unge spillere lider for øyeblikket, ettersom det ikke er mer plass igjen på våre nåværende baner til å utøve sin idrett, og det akter vi å gjøre noe med. Vi kan ikke la godkjennelsen på Starrmyra ligge mer nå, vi må få banket gjennom et låneopptak en gang for alle og starte denne prosessen.

I tillegg er det en annen vedtakssak på bordet som Larsen lenge har brent for.

- Det er allemannskjent at jeg ønsker at Tiller og Tillerbyen skulle finne en felles enighet en gang for alle, ettersom dagens modell ikke fungerer for noen av partene. Jeg har kjempet for dette i over fem lange år, og nå har vi mulighet til å begrave alle stridsøkser og se framover sammen som én og samme klubb, men det krever et flertall på årsmøtet, forklarer Larsen og meddeler videre:

- Våre unge guttespillere som skal opp og fram fortjener bedre enn laveste nivå på seniorsiden, og nå har vi en enestående mulighet til å få det til. Jeg vet det er mange som ønsker at dette skal skje. Klarer vi ikke å få banket dette gjennom nå, kan denne muligheten ryke for evig og alltid, og det vil sette Tiller Fotball mange år tilbake i tid.

- Det er nå eller aldri, avslutter Larsen.

Fotballstyret håper at alle medlemmer som ønsker å stemme, tar turen til årsmøtet i Tiller IL i kveld kl.19.00 på Tiller Videregående Skole.