EGON City Syd og OBS! sponser Tine Fotballskolen på Tiller

Postet av Tiller IL - Fotball den 14. Jun 2018

En utrolig flott gest av EGON og sponse oss under årets Tine fotballskole sier kursansvarlig Reidar Schjei da han tok seg en tur innom Egon og møtte Richard Karlsen. Richard var svært glad for at Tiller er tilbake til en fotballskole hvor inntekten fullt og helt går til klubbdriften, skulle bare mangle at vi ikke stiller opp for slike flotte tiltak for barna.


Da ble det til at alle spillere som deltar får en «Valgfri drikke uansett sort» ved å ta turen innom Egon på City Syd når man er veldig tørst (gjelder kun Egon på City Syd)

Et annet tiltak, etter at Reidar hadde anskaffet seg en skuddradar, er skuddkonkurranse. Radaren vil bli benyttet i en konkurranse hvor hver spiller på skolen, sammen med en av sine foresatte som møter opp, skyter det hardeste de kan. Hastigheten blir summert for de to. Det blir kåret et vinnerpar i hver av de gruppene som fotballskolen er inndelt i. "Paret" vil få en flott premie fra Egon City Syd. De mottar et familiegavekort på 2 valgfri lunchretter og 2 stk valgfrie barneretter (kun på City Syd)

 

Spillerne vil gjennomføre dette i lunchen lørdag/søndag, foresatte vil kunne avlevere sin kanonskudd når spillerne holder på med øvelsene. Det planlegges også med andre konkurranser som kan være til glede for barna som deltar på skolen. Coop Obs! har også gitt oss en liten overraskelse som alle spillere vil få.

Vi ønsker alle foresatte/besteforeldre velkommen i «Gledens Teater» for barnefotballen, det vil bli åpen kiosk begge dager, legg turen innom TOBB arena i helga.

Tiller Idrettslag Fotball takker Egon City Syd og Coop Obs! for all støtte.

Hilsen

Gro Merethe, Tiller Fotball
Klare for TINE Fotballskole

Postet av Tiller IL - Fotball den 11. Jun 2018

For første gang på mange år er Tiller fotball tilbake igjen som arrangør av TINE fotballskole som også støttes av Norges Fotballforbund. 

Her fra en av kurskveldene hvor Tillertrenere gjennomfører Grasrottrenerkurset som forberedelser til TINE fotballskole.


Fotballskolen blir arrangert i tiden fredag 15 juni til søndag 17 juni. Skolen er åpen for både gutter og jenter fra 7-12 år. All inntekten går til klubben.

Målet for fotballskolen er sportslig kvalitet, trygge rammer og sunt kosthold. Denne gangen har Tiller gjort avtale med en av de mest erfarne i Norge og som har hatt ansvaret for TINE fotballskole i over 15 år på ulike steder i Norge, nemlig Reidar Schjei (UEFA A-lisens) som bor på Tiller.

For å sikre godt fotballfaglig utbytte og et godt pedagogisk opplegg for deltakerne, må klubben oppnevne en person som har et overordnet sportslig ansvar for fotballskolen. Reidar Schjei som jobber med trenerutdanning for NFF og NFF Trøndelag er ansvarlig og har kurset opp samtlige voksne trenere i Tiller (10 stk) på Grasrottrenerkurset for gjennomføringen av fotballskolen.

I år går fotballskolen i en helg, som gjør at vi kan benytte voksne trenere som vi tror vil heve kvaliteten på skolen vesentlig. Det vil også åpne opp for at foreldre og andre kan komme innom å skape en flott sosial ramme rundt skolen. Det vil være åpen kiosk hele helga.

Vi ønsker alle velkommen til årets TINE fotballskole.