Takk for innsatsen!

Postet av Tiller IL - Fotball den 29. Jan 2018

Styreleder Gro Merethe Nerland ønsker å takke samtlige involverte i Fjernvarmecupen 2018.

Styreleder Gro Merethe Nerland.


Fjernvarmecupen er over i år, og jeg ønsker personlig å takke hver enkelt av dere som sto på for å gjennomføre tidenes beste turnering arrangert av Tiller Idrettslag Fotball.

Mange av dere har hatt dugnadsøkter i hallene, der det har vært både hjelp i kiosk, sekretariat, speaker og rydding. Til sammen har det vært over 2000 dugnadstimer som har blitt lagt ned. Dere har møtt opp i hopetall, stått på 100 % og gjort oppgavene i sedvanlig stor stil.

Vi har både under og etter hver cuphelg mottatt skryt fra andre lag og klubber for gjennomføringen av Fjernvarmecupen, og det er vi svært stolte av.

Fjernvarmecupen har vist seg å være en turnering som både spillere og trenere setter høyt, og det er tydelig å se på et jevnt og høyt antall påmeldte lag de seneste årene.

Samtidig erkjenner vi forbedringspotensiale ved blant annet offentliggjøring av kampoppsett, og det er vi allerede i gang med for å være på forskudd til neste års turnering.


Takk for en stor dugnadsinnsats lagt ned av alle involverte, og takk til alle lagene og dommerne som gjorde at Fjernvarmecupen 2018 ble en kjempesuksess!

Jeg håper vi sees igjen til neste år!

Da kan det være at det kommer noen spennende cupnyheter...


Sportslig hilsen,
Gro Merethe Nerland
Styreleder Tiller Idrettslag Fotball
Takk for ditt bidrag!

Postet av Tiller IL - Fotball den 26. Jan 2017

J13 jubler over gull i Fjernvarmecupen. Foto: Marius L. Larsen.


Da er Fjernvarmecupen 2017 over, og jeg ønsker på vegne av styret i Tiller IL Fotball å takke alle som deltok i gjennomføringen. Det står stor respekt av all jobb som er gjort, og det er en stor glede å få oppleve all engasjement som er i fotballgruppa.

2003-kullet gjorde en formidabel innsats slik at dugnadene gikk knirkefritt, cupkomiteen har stått på med påmeldinger, kampoppsett, kioskvarer og mer. Tiller IL Fotballs egen media-ansvarlig har tilbrakt utallige timer i hallene for å dokumentere kamper og for så delt dette på vår hjemmeside og sosiale medier.

Våre solide dommere som stiller opp og bidrar til at det sportslige aldri har vært bedre. Vel blåst!

For ikke å snakke om alle dere foreldre/foresatte/utøvere som har stått i kiosk, bakt kaker, vært speaker, ryddehjelp osv. For en solid dugnadsinnsats av dere alle! Jeg er svært takknemlig og gleder meg til å se cupen vår bli bedre og bedre for hvert år som kommer.


Vi ønsker også å takke våre cup-sponsorer, og de lagene som bidro her:
Vitamin Well, Bravida Norge, Steinland Multiplan AS, Heimdal Mote, Arntzen de Besche Advokatfirma Trondheim, BL Entreprenør og PMH Norway.

Kjempeinnsats av lagene som bidro til dette: G2007, J2004, G2003, G2002, J2002, J2001 og J19/senior.


Takk til våre gode samarbeidspartnere som også har bidratt til vår cup:
Statkraft, Fagtrykk, Melhusbanken, G-Max Tiller, Egon City Syd, Norfresh og Riis Bilglass.

Så igjen, en STOR takk til dere alle som bidro til å gjøre Fjernvarmecupen 2017 til en suksess, vi hadde ikke klart det uten dere.


Fjernvarmecupen er viktig for driften av fotballgruppa vår, og for å forstå hvor viktig bidraget fra alle dere rundt Tiller IL Fotball er, ønsker jeg å belyse noen tall på hva vi sammen har gjort disse tre helgene:

  • 1650 dugnadstimer + cup-komiteen, styret og sportslig
  • 212 leverte bakverk
  • Ca 950 baguetter og 300 toast solgt
  • 360 deltagende lag - over 2000 spillere
  • 109 innlegg publisert på sosiale medier


Vi takker for hjelpen i år, og håper å se dere alle under cupen i 2018 også. Da er det 2004-kullet som har ansvaret for dugnadsfordelingene og er hallvaktansvarlige.

Men vi ønsker også andres engasjement i cupgjennomføringen.
Dersom DU ønsker å bidra aktivt til det, kan du melde din interesse til fotball@tiller.idrett.no.

Tre helger med futsal er kjempegøy, og vi gleder oss allerede til neste års cup!


Mvh,
Gro Merethe
Leder Tiller IL Fotball

14232544_985083568266984_5410432518383266929_n.jpeg