Enige om fortsettelse

Postet av Tiller IL - Fotball den 22. Des 2020

Tiller Idrettslag Fotball og Tiller Media har kommet til enighet om fortsettelse.

Styreleder Torkel Wahl-Olsen (t.v.) og Marius Larsen.


Etter ti år som Tiller Media feiret Marius Larsen en imponerende milepæl 25. november. Ti år som frivillig medieansvarlig for Tiller Fotball, med en enorm mengde saker på nett, alltid med skyhøy kvalitet. Men, Marius har lenge snakket om at etter ti år er det slutt.

Da er det en ekstra stor glede å kunne meddele at vi har kommet til enighet: Marius blir med videre og vil fortsette å ta ansvar for Tiller Fotballs sosiale medier og hjemmeside.

Jobben Marius har gjort og gjør handler mye om å skape tilhørighet, samhold og minner og er helt unik i breddefotballsammenheng. Minnene er det spillerne som skaper, men det er Marius som binder de sammen med bilder og nettsaker som kan vare for alltid. En ting er verdien i nuet, informasjonsdelingen og interesseskapingen. Tenk hvor stor verdi det som gjøres nå fortsatt vil være om tjue år når spillerne vi har her skal mimre tilbake til storhetstida.

Den lagfølelsen, det drivet og den æren som legges ned i hvert et bilde og hver en sak som publiseres er av en kvalitet som vi tror smitter til en hel klubb. I sum gjør dette Tiller Fotball unik og er med å gjøre klubben til den den er i dag. Derfor har vi jobbet hardt de siste ukene for å få kunne strekke denne epoken enda lengre og fortsette å levere denne merverdien til klubben.  


Endelig kan vi igjen takke Marius for innsatsen han legger ned for klubben og se frem til videre samarbeid. 


Forza Tiller!

 

Fotballstyret, Tiller IL