TINE FOTBALLSKOLE 2023

by Tiller Idrettslag Fotball


Tine Fotballskole på TOBB er kåret til Trøndelags beste i 2020 og 2021. I 2022 satte vi deltagerrekord med over 190 spillere.

I 2023 vil Tine Fotballskole foregå:

7-9 ÅR - 16.-18.august

10-12 ÅR - 18.-20.august


 PÅMELDING OG INFO VIL KOMME I SLUTTEN AV MAI.


Dere finner også påmeldingen i appen LagetMitt (Rubic) --> Hamburgermeny --> Velg påmelding --> Velg Tine Fotballskole for årskullet du ønsker og trykk grønn knapp for påmelding.Praktisk informasjon:
Da vi kun har TOBB er vi nødt til å avgrense antall deltakere for å få kvalitet i gjennomføringen.
Først til mølla gjelder: Se link påmelding øverst på siden

Pris: 800 kr inkluderer t-skjorte, sekk, lunsj, Litago Uten og frukt.

Mål: Alle deltagerne skal ha det gøy og trives på fotballskolen hvor opplegget er tilpasset hver enkelt for best mulig sportslig og menneskelig utvikling.

Mestring + glede = Trivsel I aktiviteten skal vi stimulere dette ved å legge til rette for at hver enkelt får den riktige balansegangen mellom mestring og utfordringer, og at man skal få trene og være mye sammen med venner/nye venner. Det sosiale betyr mye for barna, og spillegleden, leken og samværet skal stå i sentrum. Alle skal bli sett, og føle at de er i trygge omgivelser

Ferdighetsutvikling: Tiller Tine Fotballskole skal være en god arena for ferdighetsutvikling med kvalitet. Det legges mest vekt på utvikling av de individuelle delferdigheter. God organisering av hver enkelt øvelse skal gjøre at det blir høy aktivitet, lite kødannelse, og masse ballberøringer. Det avsettes mye tid til smålagsspill. Dette gjør at hver enkelt spiller er mye involvert hele tiden. 


Samtlige gruppeveiledere skal ha gjennomført minimum deler av NFF Grasrottrenerkurs. Alle veiledere blir kurset opp på fotballskolens opplegg i god tid før den starter.