EGON City Syd og OBS! sponser Tine Fotballskolen på Tiller

Postet av Tiller IL - Fotball den 14. Jun 2018

En utrolig flott gest av EGON og sponse oss under årets Tine fotballskole sier kursansvarlig Reidar Schjei da han tok seg en tur innom Egon og møtte Richard Karlsen. Richard var svært glad for at Tiller er tilbake til en fotballskole hvor inntekten fullt og helt går til klubbdriften, skulle bare mangle at vi ikke stiller opp for slike flotte tiltak for barna.


Da ble det til at alle spillere som deltar får en «Valgfri drikke uansett sort» ved å ta turen innom Egon på City Syd når man er veldig tørst (gjelder kun Egon på City Syd)

Et annet tiltak, etter at Reidar hadde anskaffet seg en skuddradar, er skuddkonkurranse. Radaren vil bli benyttet i en konkurranse hvor hver spiller på skolen, sammen med en av sine foresatte som møter opp, skyter det hardeste de kan. Hastigheten blir summert for de to. Det blir kåret et vinnerpar i hver av de gruppene som fotballskolen er inndelt i. "Paret" vil få en flott premie fra Egon City Syd. De mottar et familiegavekort på 2 valgfri lunchretter og 2 stk valgfrie barneretter (kun på City Syd)

 

Spillerne vil gjennomføre dette i lunchen lørdag/søndag, foresatte vil kunne avlevere sin kanonskudd når spillerne holder på med øvelsene. Det planlegges også med andre konkurranser som kan være til glede for barna som deltar på skolen. Coop Obs! har også gitt oss en liten overraskelse som alle spillere vil få.

Vi ønsker alle foresatte/besteforeldre velkommen i «Gledens Teater» for barnefotballen, det vil bli åpen kiosk begge dager, legg turen innom TOBB arena i helga.

Tiller Idrettslag Fotball takker Egon City Syd og Coop Obs! for all støtte.

Hilsen

Gro Merethe, Tiller Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.