Postet av Marius L. Larsen den 27. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Til tross for en mye bedre innsats enn de seneste ukene, gikk A-laget på sitt fjerde strake tap i 4. divisjon avdeling 1 tirsdag kveld.

Preben Holm Aune og resten av A-laget klarte ikke å sende det sedvanlige store Tonstad-publikumet i jubelrus mot Blink 2. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
De blåkledde fra Tillerbyen, med fire spillere i junioralder fra start, fikk oppleve at de møtte et godt Stjørdals-Blink-lag denne tirsdagskvelden, som kom med flere 2. divisjonsspillere og tok initiativet i åpningsminuttene.

Hjemmelaget kom bedre med etter hvert, og det defensive grunnlaget la til rette for flere gode overgangsmuligheter. Dessverre for blåtrøyene var de for unøyaktige på siste tredjedel, slik at bakromspasningene og innleggene ikke traff en medspiller.

I etablert spill fikk de også til flere avslutninger mot mål, men verken Stian Mathisen Myrbekk eller Alexander Sotberg traff mål på sine forsøk.

Blink tok ledelsen

Det var fortsatt tett og jevnt i andre omgang, men hjemmepublikumet satt med en følelse at kanskje Tiller kunne juble først, etter at tok styringen rett etter hvilen.

Men da Tiller sov på gjestenes første angrep i andre omgang, måtte de se ballen gå i mål på et skudd fra 16 meter, etter at vertene tapte flere dueller foran eget mål.

Tiller ga seg ikke, og jaget utligning, men også i denne omgangen slet de med å skape de store truslene. Myrbekks headinger på corner gikk rett over tverrliggeren ved flere anledninger.

Redusering forgjeves

14 minutter før full tid doblet Blink 2 ledelsen, der nok en situasjon med konsentrasjonssvikt for hjemmelaget ble hardt straffet av gode motspillere.

Tiller satte inn en hederlig sluttspurt, der Marius Bondø Garstad var farligst på en ny corner, men headingen helt alene fra åtte meter gikk en meter over mål.

Rett før 90 spilte minutter reduserte Daniel Halgunset til 1-2 på et godt slått frispark av Fredrik Schevig, men til tross for et stort trykk på overtid samt to røde kort til Stjørdals-Blink 2, klarte aldri Tiller å få med seg poeng fra oppgjøret.

Tiller viste en helt annen innsats og glød i denne kampen sammenlignet med de foregående kampene, og neste mulighet for revansje er allerede på fredag da de gjester Byneset kl.19.30.