Takk for innsatsen!

Postet av Tiller IL - Fotball den 29. Jan 2018

Styreleder Gro Merethe Nerland ønsker å takke samtlige involverte i Fjernvarmecupen 2018.

Styreleder Gro Merethe Nerland.


Fjernvarmecupen er over i år, og jeg ønsker personlig å takke hver enkelt av dere som sto på for å gjennomføre tidenes beste turnering arrangert av Tiller Idrettslag Fotball.

Mange av dere har hatt dugnadsøkter i hallene, der det har vært både hjelp i kiosk, sekretariat, speaker og rydding. Til sammen har det vært over 2000 dugnadstimer som har blitt lagt ned. Dere har møtt opp i hopetall, stått på 100 % og gjort oppgavene i sedvanlig stor stil.

Vi har både under og etter hver cuphelg mottatt skryt fra andre lag og klubber for gjennomføringen av Fjernvarmecupen, og det er vi svært stolte av.

Fjernvarmecupen har vist seg å være en turnering som både spillere og trenere setter høyt, og det er tydelig å se på et jevnt og høyt antall påmeldte lag de seneste årene.

Samtidig erkjenner vi forbedringspotensiale ved blant annet offentliggjøring av kampoppsett, og det er vi allerede i gang med for å være på forskudd til neste års turnering.


Takk for en stor dugnadsinnsats lagt ned av alle involverte, og takk til alle lagene og dommerne som gjorde at Fjernvarmecupen 2018 ble en kjempesuksess!

Jeg håper vi sees igjen til neste år!

Da kan det være at det kommer noen spennende cupnyheter...


Sportslig hilsen,
Gro Merethe Nerland
Styreleder Tiller Idrettslag Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.