- Vi har en jobb å gjøre

Postet av Marius L. Larsen den 14. Mai 2016

Seniortrener Brage Rimol er optimist tross en tung sesongstart i 4. divisjon.

Brage Rimol (t.v.) og Geir Øyvind Sjømæling i aksjon på sidelinja for Tiller. Foto: Marius L. Larsen.


Herrelaget i 4. divisjon åpnet med et 6-1-tap for avdelingsfavoritt Kvik for over en måned siden, og til tross for uavgjort både mot sterke Meldal (3-3) og Byneset (3-3), ble det nederlag mot Gimse (1-3) og Hitra (1-7).

Sistnevntes kamp ble spilt torsdag kveld, der Tiller lå under 2-0 og pådro seg et rødt kort allerede før 12 minutter var spilt.

- Det verste er at jeg synes vi ikke har spilt noen dårlige kamper. Vi skaper stadig store målsjanser, men vi klarer ikke å få uttelling. Mot Hitra var kampen i realiteten over da vi fikk det røde kortet så tidlig i kampen og på stillinga 2-0 til dem, avslører Rimol.


Hviledager i vente

Med to poeng på seks kamper ligger blåtrøyene helt nederst på den 12-lagssterke tabellen, men ettersom det er svært jevnt blant lagene ovenfor, er alle muligheter åpne.

Nå håper Rimol hans mannskap girer om og viser hva de er gode for i møtet med Nardos rekrutter søndag 22. mai.

- Nå får vi noen velfortjente hviledager i pinsa og 17. mai, der jeg håper flere av de utilgjengelige spillerne kommer tilbake friskmeldt, så skal vi gjøre alt i vår makt for å slå Nardo 2 neste søndag. Vi har en jobb å gjøre, og den starter umiddelbart.


Skryter av samarbeid

Nytt for året er også endringen til Tillerbyen Fotballklubb, som tilbyr Tiller-spillere en mer seriøs fotballhverdag utover tilbudet i Tiller IL Fotball. Det 3. divisjonslaget som i 2013 skilte seg ut fra Tiller IL, er tilbake på TOBB Arena i samme divisjon, i helblå drakt og med en tydeligere Tiller-profil.

- Flere Tiller-spillere fra i fjor spiller jo nå fast for et topplag i 3. divisjon, og det er ikke noe annet som er morsommere enn det. Samtidig ser vi virkningen på blant annet Daniel Halgunset, som jeg helt ærlig mener har blitt en mye bedre fotballspiller etter å ha fått prøvd seg i Tillerbyen, forteller Rimol.

Halgunset gikk på utlån fra Tillerbyen til Tiller i minimum 30 dager fra og med 9. mai for å spille oftere kamper.

- I tillegg er det 1-2 seniorspillere i Tiller som får prøve seg en dag i uka på Tillerbyen-treninger, og vi ser at det har en virkning. Spillerne blir bedre av det, som igjen gjør at vårt lag også blir bedre, sier treneren.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.