J17: Tiller 12 - 1 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 21. Apr 2016

TOBB ARENA (TILLER): Victoria Sande Petersen scorte fem da J17 knuste Byåsen onsdag kveld.

Været var ingen hindring for smilende Tiller-spillere i oppgjøret mot Byåsen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen ble enige med Byåsen og dommertrioen om å starte oppgjøret 45 minutter tidligere enn planlagt grunnet stadige lysutfordringer på TOBB Arena, og det var hjemmelaget som åpnet showet i et bittert vårvær.

Sande Petersens to scoringer før 14 minutter sørget for en tidlig komfortabel ledelse, men det gikk ikke lang tid før Byåsen reduserte til 2-1.

Tiller tok deretter et stort grep om kampen, og så seg aldri tilbake.

Ina Sofie Rokne og to nye nettkjenninger fra Sande Petersen sørget for at Tiller ledet 5-1 til pause over fjorårets sølvvinnere i J16-klassen.

Herlig avslutning

I andre omgang kom snøen dalende fra en mørklagt himmel, omtrent samtidig som blåtrøyene serverte nye flotte scoringer.

Kristin Loraas Eiriksson gjorde det meste selv da hun passerte Byåsen-forsvaret og satte inn 6-1 alene med keeper sju minutter etter sidebytte, før Laura Gashi og Sara Bye-Andersen økte ledelsen til henholdsvis 7- og 8-1 få ballberøringer senere.

Tiril Olsen kranglet inn 9-1 på et frispark fra Gashi etter 66 minutter, mens Bye-Andersen trillet inn sitt andre mål for dagen fra 15 meter med åtte minutter igjen å spille.

Sande Petersens suser fra distanse og Julie Tørstad Nyheims lekre chip over keeper rett før slutt fastsatte sluttresultatet til utrolige 12-1 og årets første seier i BDO-serien!

PS! J14-spiller Hege Snåsøy Hovdahl fikk sin J17-debut i denne kampen!

J17: Tiller IL 12 (5) - (1) 1 Byåsen IL
1-0 Victoria Sande Petersen 6'
2-0 Victoria Sande Petersen 14'