Maksimal supersøndag

Postet av Marius L. Larsen den 4. Apr 2016

HAVSTEIN KUNSTGRESS (SVERRESBORG) / TOBB ARENA (TILLER): De blåkledde fra Tillerbyen startet april på best mulig måte da de feide sine motstandere av banen på forskjellige steder på søndag.

Gull for G13 i Sverresborg Cup. Foto: Camilla Aarsborg. Øvrige foto: Marius L. Larsen.

Flere Tiller-lag var i aksjon på den første søndagen i april, der det skulle kjempes om pokaler, tre poeng og avansement.

Først ut var flere guttelag i Sverresborg Cup på Havstein kunstgress. Det var duket for sluttspill for flere Tiller-lag i både G13- og G14-klassen, der Tiller tapte hårfint 1-0 for Byåsen i semifinalen i sistnevntes klasse.

I G13-klassen skulle man imidlertid gå helt til topps. I en svært spennende finale mot Nationalkameratene var det de blåkledde fra Tillerbyen som skulle gå av med seieren (3-2). En stor prestasjon i den første turneringen som et nytt, sammensveiset G2003-kull.

Sjansesløseri, men seier over Tynset

På ettermiddagen var det G16 som skulle få æren av å spille 2016-sesongens første Tiller-kamp på TOBB Arena, der Tynset 2 var motstander i den første gruppespillkampen i OBOS Cup (trøndersk mesterskap, red. anm.).

Etter fire minutter stanget Roy Sneisen inn 1-0 til Tiller på et perfekt slått frispark av Cang Nguyen, og resultatet sto seg til pause, etter et vanvittig sjansesløseri fra hjemmelaget.

Sneisen roet nervene etter å ha rundet keeper og satt ballen i mål til 2-0 kvarteret ut i andre omgang, mens André Lien punkterte kampen ti minutter før full tid.

Dermed fikk Tiller en solid start på årets OBOS Cup.

Målfest og avansement

Helt til slutt på søndagskvelden var det J19-NM-kamp på TOBB Arena, for første gang noensinne. KIL/Hemne var motstander i den andre kampen i krets-kvalifiseringen til de ordinære rundene, og det opprinnelige J17-laget skulle fortsette å imponere.

Etter bare seks minutter startet Victoria Sande Petersen målfesten, før tre ganger kaptein Celine Kleiven Vevle og Andrea Holm Aune sørget for at stillingen var 5-0 etter 37 minutter.

Ina Sofie Rokne styrte inn 6-0 fra kloss hold før Erika Munkvolds fantastiske volleysuser fra bortimot 30 meter gikk i bue over keeper og rett i mål til 7-0 før pause.

Tiller fortsatte kjøret mot KIL/Hemnes mål i andre omgang, og Victoria Berge, Sande Petersen og Kristin Loraas Eiriksson fikset tosifret og 10-0 halvveis ut i omgangen.

Eiriksson fastsatte sluttresultatet til hele 13-0 med et herlig skudd i lengste hjørne etter at Marita Olsen og Sara Bye-Andersen hadde også truffet nettmaskene i forveien.

Nå venter Tiller spent på neste cupoppsett i J19-NM.