Avsluttet 2015 på topp

Postet av Marius L. Larsen den 13. Des 2015

Tiller vant J16-klassen i Flatås Julecup i helga, mens Tiller Futsal 3 fant vinnersporet i 2. divisjon.

Tiller Futsal 3 mot Gimse. Foto: Marius L. Larsen.

Tiller var som alltid godt representert også i Flatås Julecup denne helga, som var den femte og aller siste cuphelg i Kotenghallen før juleferie venter på spillerne, trenere og supportere.

I tillegg var også vårt tredjelag i futsal i aksjon i 2. divisjon Midt-Norge i helga, der Tiller 3 stilte utelukkende med juniorspillere fra vår lovende G19-stall.

I den første kampen mot Gimse ble det tøft, og Tiller 3 tapte 7-4. Mot naboene fra Heimdal senere på lørdagen i Rosenborghallen løsnet det imidlertid. Tiller 3 vant en ny målfest 6-4 og tok dermed sine første poeng denne sesongen.

Se bilder fra Rosenborghallen her!

Dramatikk i sluttspillet

Jubel for J16 i Flatås Julecup. Foto: Marius L. Larsen.

I Kotenghallen var det duket for den siste helga i Flatås Julecup, og Tiller stilte med tre G16-lag og to lag i J16-klassen.

Ett lag gikk videre til sluttspillet på guttesiden, men det ble stopp i åttedelsfinalen. Tiller hadde svært mange målsjanser, men ballen ville ikke inn mot Ranheim, som til slutt vant 1-0.

På jentesiden gikk begge lag til sluttspillet, der Tiller 2 vant en mellomspillkamp over Kattem tidlig på ettermiddagen.

I kvartfinalen møttes begge Tiller-lagene, der Tiller 1 gikk seirende ut 4-0.

Men det skulle bli vanskeligere i semifinalen mot Utleira. Tiller tok ledelsen tidlig i kampen, men Utleira utlignet til 1-1 ikke mange minutter før slutt. Dermed måtte det golden goal til, og den fem minutter lange ekstraomgangen sluttet av kun åtte sekunder før tiden da Laura Gashi ble matchvinner med sin scoring alene med keeper.

I finalen mot Byåsen ble det også svært jevnt. Victoria Sande Petersen sendte Tiller foran før minuttet var spilt, men drøyt 90 sekunder senere utlignet Byåsen til 1-1. Tre minutter før slutt hamret Gashi inn 2-1 på et indirekte frispark fra seks meter, og Byåsen klarte aldri å svare.

J16 kronet dermed en smått utrolig 2015-sesong med gull i Flatås Julecup.