J16: Byåsen 2 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jun 2015

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): J16 mistet ledelsen to ganger i et ufyselig trøndervær, men anført av en sikker kaptein, seiret de over serieleder Byåsen onsdag kveld.

Thea Bøe Mortensen (i midten) kriget inn 1-2 i det som var minutter med målkavalkade i andre omgang. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen spente åpningsminutter i toppoppgjøret på Byåsen Arena, og det tok 20 minutter før den virkelige store sjansen kom, men Victoria Sande Petersens skuddforsøk rett innenfor 16-meteren gikk rett på keeper.

Byåsen hadde trykket inn mot pause, og skapte flere brukbare muligheter, men Tiller-keeper Mayliss Fremo hadde god kontroll på det som kom forbi et ellers så gjerrig forsvar.

Vevle-kanon fra 25 meter

Tiller åpnet andre omgang best, og Sara Bye-Andersen testet skuddfoten fra 18 meter, men forsøket snek seg utenfor Byåsens mål.

Etter 51 minutter ble det imidlertid blå jubel. Celine Kleiven Vevles frisparkskudd fikk Byåsen omsider klarert, men kun rett til nevnte Vevle. Hun hamret til på direkten og på halv volley fra 25 meter, og ballen suste over keeper og i mål - lekkert!

Dessverre for gjestene så varte ikke jubelen lenge. Kun to minutter senere utlignet Byåsen da et frispark endte som nedfallsfrukt inne i 16-meteren som vertene var først på.

Målbonanza favør Tiller

Byåsen presset Tiller de kommende minuttene, men allikevel var det blåtrøyene som kunne juble igjen etter 64 minutter. Sande Petersen kriget til seg en retur fra keeper som Thea Bøe Mortensen var først på, og hun kranglet inn 1-2 fra kloss hold.

Dog utlignet rødtrøyene for andre gang på et særdeles pent langskudd som gikk rett i krysset rett etterpå, men Tiller ga ikke opp håpet om tre poeng.

Ni minutter før full tid ble Laura Gashi felt innenfor 16-meteren, og hoveddommeren pekte på straffemerket. Kaptein Tonje Gravdal steg fram og var like iskald som dagens temperatur da hun satte ballen kontrollert til side for keeper og i mål til 2-3.

Hjemmelaget kunne utligne for en tredje gang rett før slutt, men skuddforsøket fra fem meter gikk over mål.

Tiller kunne dermed innkassere en ny hardtarbeidende trepoenger, og ligger nå dermed på samme poengsum som Byåsen på toppen av tabellen.

J16: Byåsen IL 2 (0) - (0) 3 Tiller IL
0-1 Celine Kleiven Vevle 51'