G19: Tiller 5 - 3 Røros

Postet av Marius L. Larsen den 2. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget hadde en knallåpning, en skuffende midtperiode og en god slutt i åpningskampen mot Røros.

Elias var i fyr og flamme mot Røros i serieåpningen for G19. Her fra en tidligere kamp. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto (2014).
Tillerbyens beste juniorspillere møtte Røros med en stillingskrig i åpningsminuttene, men så tok hjemmelaget over oppgjøret.

Etter 20 minutter sendte Magnus Henriksen avgårde et innlegg i feltet som fant Elias, og sistnevnte stanget inn 1-0.

Tre minutter senere doblet Elias ledelsen etter pasning fra angrepskollega Namo Zengana, før Elias ble tremålsscorer ti minutter senere.

Røros utlignet, men Tiller våknet sent

Røros kom bedre med mot slutten av første omgang, men det var ikke før etter pause sorttrøyene de fikk betalt for arbeidet i form av 3-1-redusering.

I løpet av 17 minutter i andre omgang sto det plutselig 3-3 i målprotokollen, og Tiller måtte virkelig opp flere hakk mot slutten av kampen.

Elias scoret både sitt og Tillers fjerde mål for dagen da han nok en gang headet i nettmaskene til 4-3 med kvarteret igjen å spille.

Fem minutter før full tid sendte Zengana av en suser av et frispark fra drøyt 25 meter til 5-3. Dermed endte første seriekamp for blåtrøyenes juniorer med tre smaksrike poeng.

G19: Tiller IL 5 (3) - (0) 3 Røros IL