Med Magnus inn i 2024!

Postet av Tiller IL - Fotball den 24. Des 2023

Tiller Fotball og Magnus Eriksson (26) er enige om å gå sammen inn i 2024. Magnus har forlenget avtalen med klubben, og er med videre som hovedtrener for klubbens herrelag i Norsk Tipping-Ligaen. 


-Vi er veldig glade for å få med Magnus videre. Etter to strake år med trenerskifte, er det utrolig positivt å kunne bygge en positiv kontiunitet inn i 2024. Magnus og teamet har gjort en formidabel jobb i år, og sørget for at vårt unge herrelag har tatt store steg, sier styreleder Torkel Wahl-Olsen.

Sesongen endte på en imponerende 5.plass i NorskTipping Avd.5. Dette med avdelingas yngste lag og med en utviklende og ambisiøs spillestil.

-Prosjektet vi har her trigger meg veldig. Jeg har stor tro på potensiale i denne spillergruppa, og gleder meg til å bygge dette videre. Med en god vinter foran oss, har jeg stor tro på at vi kan bite godt fra oss i 2024, sier Magnus Eriksson.

Magnus (26) er en ung trener, men har ettertrykkelig bevist at det ikke er noen hindring. Det jobbes i disse dager med å sette stallen for 2024, og vi kan røpe at det også på dette punktet ser positivt ut.

I 2024 har vi seniorlag i 3., 4. og 5.divisjon. A-lager serieåpner mot Mosjøen på Tobb Arena 6.april.

#BestSammen
#GodJul


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.