Praktisk informasjon før Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2023

Her finner du all informasjon du trenger i forkant av cupkampen.

Samarbeidspartner Pizzabakeren Tiller kommer til kampen og selger rykende fersk pizza. Foto: Pizzabakeren Tiller.


Onsdag kl.18.00 tar Tiller imot selveste Rosenborg i 2. runde i NM kvinner. Dette blir en historisk kamp, da blåtrøyene aldri har møtt Rosenborg før i en offisiell kvinnekamp.

Det er ventet mange tilskuere på TOBB Arena Sør denne dagen, og da har vi snekret sammen litt informasjon som alle bør lese.


Billetter

Tiller Fotball selger kampbilletter for første gang i år. Prisene er 50 kr for barn og 100 kr for voksne (+ billettavgift).

Alle barn under 16 år iført Tiller-klær kommer inn gratis. Det samme gjør alle kunder hos lagets hovedsamarbeidspartnere TOBB og TrøndelagKraft ved fremvisning av medlemsapplikasjon.

Øvrige må løse billett for å komme inn portene. Det selges ingen andre billetter utenom billettpartner Hoopla.

Trykk her for å kjøpe billett


Presseakkreditering

Kontakt lagleder Vidar Broholm på enten vidar.broholm@ntnu.no eller 95212994 innen tirsdag 30. mai kl.18.00.


Parkering

Det er ingen parkering rundt stadionområdet for tilskuere, kun til lagene og dommere. Tilskuere bes benytte andre parkeringsmuligheter dersom man kommer med bil.

Tiller Fotball tar ingen ansvar for ulovlig parkering.

Supportere som bor i nærområdet bes vennlig om å gå eller sykle til TOBB Arena Sør. Sykler skal parkeres utenfor hovedinngangen.

Kollektivtrafikk kan også benyttes. Nærmeste holdeplass er Torvmyra eller Rostengrenda. Sjekk atb.no for oppdaterte ruter.


Kiosk og toaletter

Tiller Fotball har sin salgskiosk i Fotballhuset, nærmest hovedinnganen. Der blir det salg av kaffe, mineralvann, vafler og lignende.

I tillegg kommer kvinnelagets samarbeidspartner Pizzabakeren Tiller med rykende varm pizza som selges til en rimelig penge. Vi anbefaler Tiller-supportere å ta middagen på TOBB Arena Sør med god samvittighet.

I Fotballhuset er det ett publikumstoalett til bruk. Denne dagen er også Tonstad skole åpen. Toalettene ligger rett innenfor hovedinngangen.


Fanzone

Etter kampslutt blir det fanzone utenfor garderobene med spillere fra begge lag. De stiller opp for bilder og autografer. Vi ber om at foreldre/foresatte blir med de yngste barna bort til fanzone for å unngå trengsel.


Da er det bare én ting å si:

GOD KAMP!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.