Uavgjort i sjansefattig oppgjør

Postet av Marius L. Larsen den 29. Apr 2023

(Tiller 0 - 0 Verdal) TOBB ARENA SØR: Herrer A klarte ikke å score på Verdal lørdag ettermiddag - men de slapp heller ikke inn.

18-årige Eskil Forren-Vik fikk sin A-lagsdebut etter overgangen fra Buvik. Han var svært nære en drømmedebut.

* Én sjanse hver i første omgang
* Hakket hvassere andre omgang
* Forren-Vik med god A-lagsdebut
* Kunne ha gått begge veier mot slutten
* Tiller ubeseiret på hjemmebane

Det var ikke så mye å melde om de første førtifem minuttene. Det var tydelig fra start at her var det to lag som ikke ønsket å tape.

Gjestene fra nord i Trøndelag fikk kampens første store mulighet, men alene med Tiller-keeper Tor Solvoll reddet sisteskansen fint.

Kort tid før pause kunne Steffen With Størseth ha sendt Tiller i føringen da han kom skrått mot Verdals målvakt, men skuddet snek seg like utenfor lengste stolpe.

Forren-Vik markerte seg

Andre omgang startet med en mesterlig redning av Solvoll før Tiller tok mer over etter en drøy time. A-lagsdebutant Eskil Forren-Vik (18) kom inn fra benken og gjorde umiddelbart et inntrykk. Han startet et angrep som til slutt endte med innlegg til en umarkert Størseth på ti meter, men skuddet føyk over mål.

Like etterpå var Fredrik Myrvold en lang skotupp unna å skli inn målet fra bakre stolpe etter innlegg fra Roald Berge, og så fikk livlige Forren-Vik tre store sjanser på kort tid. Først kom han alene med keeper, men gjestenes sisteskanse reddet så vidt. Deretter fikk han en dobbelsjanse fra skrått hold, men begge forsøkene havnet rett på målvakta.

Helt på tampen var også Verdal nære å ta med seg alle poengene. Først skjøt de like utenfor lengste stolpe, og deretter var det en heading fra kloss hold som havnet til side for mål.

Kampen ebbet ut i 0-0 og ett poeng hver.

Neste oppgjør er borte mot Steinkjer lørdag 6. mai kl.15.00.

Tiller IL 0 - 0 Verdal IL

4. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
Lørdag 29. april 2023 kl.15.00
Gult kort Tiller: Nils Gunnar Barstad Eggen (73')
Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 100

Tor Solvoll, Roald Berge, Nils Gunnar Barstad Eggen, Trym Hansen Jetne, Niklas Danielsen Solem (k), Sondre Kvikstad Stuen, Lucas Kolstad, Alexander Kvalvik, Storm Hilberg Johansen, Steffen With Størseth, Mohamed Babo Ali Maridi.

63' Stuen --> Eskil Forren-Vik
67' Maridi --> Fredrik Alexander Myrvold
89' Jetne --> Noah Sevaldsen Aarmo

Reserver: Børge Hoff Skaråsen, Joakim Harsvik Alstad, Jonas Bardo Fossen Thanem, Oumar Sergio Sherif, Erik Schaanning Thome, Edvard Stølan.