Seier i generalprøven

Postet av Marius L. Larsen den 2. Apr 2023

(Tiller 5 - 3 Steinkjer) M.U.S. STADION SANDSKOGAN: Kvinnelaget leverte en forrykende andre omgang som sørget for seier i generalprøven.

Det løsnet for Tiller i andre omgang på Stjørdal.

Kamprapport

De blåkledde hadde ankommet midtveis i sin treningssamling fra Meråker til denne generalprøven, men første omgang hadde det nødvendige hellet for Tillers del.

Til tross for å ha dominert ballinnehavet og flere store målsjanser, var det allikevel Steinkjer som ledet 2-0 til pause. Etter 19 minutter kontret de inn 1-0 på en styring på bakre stolpe etter et innlegg i feltet, og få minutter senere var ledelsen doblet fra straffemerket.

Tiller burde ha fått nettkjenning ut fra sine store målsjanser. Andrea Holm Aune headet like over tverrliggeren fra fire meter på et perfekt hjørnespark fra Mari Kristine Vik, Siri Berg-Johansen hadde et par muligheter alene med keeper og Vilde Winge Kristiansens forsøk fra skrått hold ble avverget.

Snudde kampen etter sidebytte

Men for en start på andre omgang det var. Det var ikke spilt i mer enn tre minutter før Synne Aunehaugen bestemte seg fra 25 meter, da hun hamret inn 1-2 i lengste vinkel på vakkert vis.

Like vakkert - minst - var Mari Kristine Viks utligning rett etterpå. Hun fikk tilbake en klarering fra et hjørnespark, og fra hjørnet av 16-meteren skrudde hun ballen elegant i lengste kryss til 2-2.

Halvveis i omgangen var kampen snudd på hodet. Hedda Stuedahl-Karlsen fintet bort to motspillere før hun satte ballen kontant i mål fra 16 meter, og under to minutter senere fullførte Selma Saastad snuoperasjonen med sin smarte lobbscoring fra skrått hold.

Tiller hadde haugevis av store målsjanser som ikke ble omsatt, og istedenfor reduserte Steinkjer på et nytt straffespark kort tid før slutt.

Heldigvis ble det ingen nerver på slutten da Aunehaugen ble tomålsscorer med sin nydelige lobbscoring alene med keeper etter en glimrende pasning av Emma Jensen.

En kamp som inneholdt mange mål og delvis rock'n'roll før det braker løs i 2. divisjon søndag 16. april kl.14.00 mot Rosenborgs andrelag.