Før avspark: Tiller - Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 14. Okt 2022

Herrer A tar imot nedrykkstruede Melhus søndag ettermiddag.

19-årige Trym Hansen Jetne har vært en solid brikke i et nyetablert forsvar de siste kampene.

Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongslutt

Kampsponsor:

Må plukke tre poeng

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Melhus velkommen til dyst i årets siste hjemmekamp på TOBB Arena Sør denne lørdagen.

Gjestene fra Gruva kommer til dette oppgjøret med et stort press på sine skuldre, da de er nødt til å vinne for å holde liv i håpet om å overleve i Norsk Tipping-ligaen.

Melhus hadde kniven på strupen og kunne ha rykket ned sist lørdag i hjemmekampen mot Orkla, men det endte 2-2 etter en sterk opphenting av gjestene.

Lagets toppscorer er Torbjørn Trøen med seks fulltreffere - som var ubenyttet reserve for en uke siden.

Men det store spørsmålet er: kommer comebackspilleren Edvard Ølstøren til å knyte på seg skoene nok en gang?

Tremålsseier i mai

I motsatt oppgjør i det flotte Gruva-anlegget rett før 17. mai var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne hen.

Tiller dominerte fra start til slutt og hadde god kontroll på sin motstander. Espen Mathiassen stanget inn 1-0 nesten før publikum hadde ankommet banen før Sindre Myrvold Welo doblet ledelsen like før pause. Sistnevnte punkterte kampen fra straffemerket rett etter sidebytte.

Les vår oppsummering av 3-0-seieren her

Har berget plassen

Lettelse og glede hånd i hånd på Leangen forrige lørdag, da Tiller leverte en hinsides andre omgang og vant fullt fortjent 5-1 over Strindheim Toppfotball. Dette var den tredje seieren på de siste fem kampene.

Denne seieren, samt at Melhus og Orkla spilte uavgjort, førte til at blåtrøyene har berget plassen i Norsk Tipping-ligaen og kan nå glede seg over nok en sesong på nivå fire.

Nå skal de prøve å fortsette den gode formen i de to gjenværende kampene av året.

Sesongen avsluttes borte mot Kolstad neste søndag.

✅ Tiller 4 - 3 Nardo
❌ Tiller 0 - 1 Rana
🔘 Innstranda 2 - 2 Tiller
✅ Tiller 1 - 0 Trygg/Lade
Strindheim TF 1 - 5 Tiller