Tilbake på vinnersporet

Postet av Marius L. Larsen den 10. Sep 2022

(Tiller 4 - 3 Nardo) TOBB ARENA SØR: Herrer A gjennomførte en strålende første omgang, og selv om det ble nervepirrende i den andre, ble det store jubelscener til slutt.

Robin Johansen Hermanstad (nr. tre f.h.) leverte stort mot Nardo.

* 6 juniorer fra start
* Hermanstad herjet i første omgang
* Ledet 2-0 før det ble redusering
* Straffespark fra Fossli og Volley fra Gløsen
* Nervepirrende andre omgang
* Vinner til slutt fortjent

For en flott fotballdag det var på TOBB Arena Sør denne varme septemberdagen. Omtrent 250 tilskuere, unge som gamle, hadde tatt turen for å se lokalfotball på sitt beste. Vi er svært takknemlige for våre supportere som alltid skaper god ramme rundt kampen.

Det gikk ikke fem minutter engang før det ble blå jubel. En særdeles ivrig Robin Hermanstad vant ballen fra Nardos forsvarsspiller, spilte vegg og stakk i bakrom. Alene med keeper var han iskald og fikset 1-0 til hjemmelaget.

Sju minutter senere skjedde nesten det samme igjen. Hermanstad løp fra alt og alle og kom alene med Nardos målvakt, og nok en gang satte han ballen sikkert til side og i mål.

Hermanstad med fire målpoeng

Gjestene fra Nissekollen reduserte til 1-2 på et hardt hodestøt fra seks meter etter 21 minutter, men denne omgangen tilhørte hjemmelaget i helblått.

Ti minutter før pause var livlige Hermanstad på ferde igjen. Han løp så mye og så raskt at en burgunderkledd spiller la ham i bakken rett innenfor 16-meteren, og da pekte dommeren på straffemerket. Kaptein Andreas Solstrand Fossli var bestemt da han hamret inn 3-1 fra elleve meter.

Men det var ikke pause riktig enda. For i omgangens siste spilleminutt banket Alexander Gløsen til på hel volley fra ti meter, og dermed sto det 4-1 til Tiller over Nardo.

Innlegger var selvsagt Hermanstad. For en kamp Tillers lynving leverte denne dagen.

Krigerske Tiller-spillere

Andre omgang startet litt nervøst fra hjemmelagets del som tillot Nardo å komme til et par halvsjanser, men det var ikke før at man kom halvveis i omgangen at man begynte å se mer og mer på klokka. Nardo reduserte til 2-4 på nok en heading fra kloss hold.

I det 77. minutt ble det nok en nettkjenning fra gjestene, da de stanget inn et hjørnespark i mål på bakre stolpe.

Dermed sto det 4-3 i favør Tiller med et drøyt kvarter igjen å spille. Heldigvis skal vi ende historien her. Der det tidligere hadde buttet imot helt på tampen, hold de blåkledde ut. De kjempet, kriget og taklet på mesterlig vis.

Tiller kunne derfor juble for en knallsterk og fortjent 4-3-seier over et solid Nardo-lag. Den første seieren på 77 dager. Den første hjemmeseieren siden 24. mai. Med seks spillere i junioralder fra start.

Takk for kaffen!

Se høydepunkter fra kampen her
(krever innlogging)

Neste kamp er også på TOBB Arena Sør. Søndag 18. september kl.17.00 kommer Rana på besøk.

Tilskuere TOBB Arena Sør (Tiller): ca 250

Tor Solvoll, Mathias Gåsbakk Vinjevoll, Noah Sevaldsen Aarmo, Andreas Solstrand Fossli (k), Nils Gunnar Barstad Eggen, Erling Kleppo Vangen, Lucas Kolstad, Alexander Kvalvik, Elias Sandøy Myrvågnes, Alexander Gløsen, Robin Johansen Hermanstad.

62' Kvalvik --> Fredrik Meland Johnsen
70' Myrvågnes --> Knut Kleppo Vangen
70' Vinjevoll --> Sindre Olufsen
84' Gløsen --> Espen Amandus Mathiassen

Ubenyttede reserver: Joakim Berg Vårhus, Joakim Harsvik Alstad, Fredrik Myrvold, Martin Engvik, Trym Hansen Jetne.