Suveren start på Akademiet

Postet av Marius L. Larsen den 1. Sep 2022

Tiller Fotballakademi fikk en perfekt start i høstsola på TOBB Arena Sør.

A-lagsspiller Mari Kristine Vik er en av mange seniorspillere som er trener på Tiller Fotballakademi.


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med sin nye fotballfritidsordning, som fra i år skifter navn til Tiller Fotballakademi (TFA). Dette er et ekstratilbud for alle spillere i kullene fra 2010 til 2014 og starter like etter skoletid på TOBB Arena Sør. På vinteren trekker man innendørs til Cageball 3T Rosten.


TFA skal:
- levere kvalitetsøkter som utvikler fotballferdighetene
- se mennesket og tilpasse opplegget
- skape og gi mestring til alle som er med
- utvikle trenere gjennom oppfølging og kompetanseheving
- øke stoltheten for å være en del av Tiller Fotball

Ola Brustad er hovedansvarlig for TFA. Ola er opprinnelig fra Oslo, og han har jobbet flere år i KFUM Oslo sitt fotballakademi. I dag studerer han idrettsvitenskap på NTNU.

Sammen med Ola, skal herrer A-trener Marius Jacobsen ha ansvar for det sportslige opplegget og oppfølging og videreutvikling av trenerne i Akademiet. Marius har fra før åtte år som trener og sportslig leder i KFUM Oslos fotballakdemi.

Trenerne i Akademiet vil primært være spillere fra klubbens to A-lag.


- Gleder oss veldig

Oppstarten på Akademiet var torsdag 1. september på TOBB Arena Sør, og man kunne ikke ha bedt om bedre forhold. 18 varmegrader, mye folk og mange smilende ansikt å se over hele banen.

- Dette blir kjempemoro. Vi har fått en perfekt start med slike forhold og alle ser ut til å ha kommet godt i gang. Vi har dyktige trenere som fra før er kjent fra TINE Fotballskole Tiller, og barna er allerede på fornavn med dem. Vi gleder oss veldig til å utvikle Akademiet videre, sier en smørblid Brustad til mediaavdelingens utsendte som ankom med kamera midtveis i åpningsøkta.

Se flere bilder her

Totalt er det så langt 70 deltakere som deltar på Akademiet, der de selv kan velge om de vil delta på en eller to dager i uka.


Klikk her for å lese mer og for påmelding


Eventuelle spørsmål kan rettes til Tiller Fotball på Facebook.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.