Før avspark: Steinkjer - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Jul 2022

Herrer A møter Steinkjer igjen, men denne gang på bortebane - kun én uke etter forrige møte. Tid for revansje.

I Tiller står vi alltid sammen uansett utfall. Denne gjengen skal fortsette å kjempe om nye poeng i Norsk Tipping-ligaen på lørdag og resten av sesongen.


Kampinformasjon

🏆 14. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
🆚 Steinkjer
📅 Lørdag 30. juli 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Bli med i Målklubben
Tror du Tiller scorer mange mål i årets sesong? Støtt de blå, og du er med i trekningen av fine premier etter sesongsluttDe blåkledde fra Tillerbyen tar den drøyt to timer lange turen nordover i fylket denne lørdagen, kun en knapp uke etter sist møte med Steinkjer.

Gultrøyene fra Guldbergaunet står nå med tre strake seiere og tok et lite byks fra Tiller etter kampen på TOBB Arena Sør, men blåtrøyene jakter revansje etter en god treningsuke med mange spillere som slåss om en plass i elleveren.

Ikke bokstavelig, da, men bare nesten.


Siste fem kamper:
 Steinkjer 0 - 3 Byåsen TF
 Junkeren 5 - 1 Steinkjer
 Steinkjer 1 - 0 Bodø/Glimt-2
 Steinkjer 2 - 1 Kolstad
✅ Tiller 1 - 5 Steinkjer


Startet bra, men avsluttet under pari

Tiller hadde ikke tapt mot Steinkjer siden 2016-sesongen, men det ble brått slutt på sist lørdag på TOBB Arena Sør.

Mediaavdelingen var på en ufortjent sommerferie og hadde ikke anledning til å skrive kamprapport fra det som var en skuffende forestilling på hjemmebane.

Blåtrøyene så veldig solide ut etter det første kvarteret, men så scoret Steinkjer plutselig to raske mål og Tiller ramlet litt sammen. Da gjestene økte til 0-3 rett før pause på et frispark, så det mørkt ut på en ellers fin julidag på Trondheims sørside.

Knut Kleppo Vangen skapte et nytt håp med en flott scoring tidlig i andre omgang, men det ville seg ikke for de blå. Steinkjer dro ifra og vant til slutt 5-1.


Se kampfakta på fotball.no


Enten her eller der

Det er ingen tvil om at de blåkledde fra Tillerbyen må løfte seg dersom de ikke skal havne på nedre halvdel. I skrivende stund er det fem poeng ned til nedrykksstreken, men det vil plutselig bli heng på resten av øvre halvdel hvis det blir Tiller-jubel på Guldbergaunet på lørdag.


Siste fem kamper:
❌ Tiller 2 - 3 Orkla
✅ Rana 1 - 3 Tiller
❌ Tiller 3 - 4 Junkeren
 Bodø/Glimt-2 2 - 4 Tiller
❌ Tiller 1 - 5 Steinkjer


Se tabellen her


Tillers beste menn har hatt en god treningsuke med mye folk på feltet. Det har virket som en bestemt gjeng som er klare for revansje, og da passer det perfekt at samme motstander venter en uke etter forrige oppgjør.

Blåtrøyene håper i det lengste at kaptein Brede Frøysa blir spilleklar, men i skrivende stund må han gjennom en siste test rett før kampstart.

Gledelig var det derimot å se at Jørgen Valleraunet var tilbake sist helg etter mange måneder på sidelinja, samtidig som Jonathan Smerkerud Frønes fikk årets første start etter skade.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no en time før kampstart.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.