Ti mål og ett poeng

Postet av Marius L. Larsen den 7. Apr 2022

(G19 Tiller 5 - 5 Levanger) TOBB ARENA SØR: G19-1 ledet 4-2, men berget ett poeng til slutt.

Keeper Martin Nicolaisen berget ett poeng med en stor dobbelredning på overtid. Bildet er fra en tidligere kamp i vinter.

* Myrvågnes fortsetter å score
* Dobbel fra Thanem
* Ledet 4-2 - og lå under 4-5
* Nicolaisen berget poeng

Kvelden lå til rette for en forrykende fotballkamp på TOBB Arena Sør. En intens måkedugnad og litt hjelp av en klæbygg i traktor sørget for at kunstgresset heldigvis ble grønt i tide.

Men Tiller havnet bakpå til å begynne med. Det var nemlig gjestene fra nord i Trøndelag som tok ledelsen etter 11 minutter, men heldigvis så svarte Elias Myrvågnes nærmest umiddelbart til 1-1. Et lekkert skudd i vinkelen etter en glimrende pasning fra Erik Thome.

Levanger tok på nytt ledelsen etter ca en halvtime, men så våknet Tiller til gangs. Først utlignet Marius Jensen til 2-2 før Jonas Thanems to scoringer gjorde at de blå ledet 4-2 - og alt dette på bare fire minutter!

Dessverre holdt ikke ledelsen helt inn. Levanger hadde utrolig nok en like effektiv periode i andre omgang som førte til at de snudde kampen fra 2-4 til 5-4.

Fredrik Myrvold ordnet balanse i regnskapet og 5-5 etter en times tid, og man kunne spørre seg om denne elleville kampen skulle få en vinner.

Det fikk man altså ikke. Tiller prøvde i sluttminuttene, men klarte ikke å score det sjette og avgjørende. Det klarte heller ikke nordtrønderne, da Tiller-keeper Martin Nicolaisen vartet opp med en mesterlig dobbelredning på overtid.

Kampen endte dermed 5-5 og med ett poeng hver.

Neste kamp for G19-1 er torsdag 21. april kl.20.00 borte mot Buvik i 1. runde i G19-NM.

Tiller IL 5 - 5 Levanger FK