Før avspark: Charlottenlund - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 19. Mar 2022

Herrer A spiller første obligatoriske kamp på nesten seks måneder da de gjester Charlottenlund i cupkvalik søndag kveld.

Vi går for nye jubelscener også i år!


Kampinformasjon

🏆 1. kvalifiseringsrunde NM menn
🆚 Charlottenlund
📅 Søndag 20. mars 2022
⏰ Kl.18.30
🏟 Koteng Arena (Lade)
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Berget plassen i fjor

De blåkledde fra Tillerbyen møter Charlottenlund i første kvalifiseringsrunde til NM denne søndagskvelden, og det er sikkert at det blir en tøff kamp mot det berømte bohemlaget fra Jakobsli.

I fjorårets relativt korte høstsesong ble det til slutt jubel for gutta i grått og rødt. Etter å ha startet sesongen svakt, var de avhengig av å vinne sine to siste kamper for å ha en mulighet til å berge plassen i 4. divisjon. En knepen 2-1-seier over samarbeidslaget Heimdal/Kattem og 4-2-seier over Ranheim Toppfotball 3 sørget for at det ble fornyet plass på nivå fem.

Se sluttabellen i 4. divisjon avdeling 2 2021 her


Blant de lagets mest rutinerte finner vi keeper Mikael Gjevik, som trønderpublikumet vet har snakketøyet i orden og har holdt på i en mannsalder. Evigunge Robert Vikestad spilte seks kamper for gråtrøyene i fjor, men det hersker usikkerhet på om han stiller til start i år.

Fjorårets toppscorer ble Erik Stubø med fire nettkjenninger.


Målrik vinter

Tiller kommer tiI denne kampen etter en god treningsvinter etter ankomsten av den nye hovedtreneren Marius Jacobsen. En god spillerstall har blitt satt, deriblant nye spillere og U21-spillere som har blitt permanente A-lagsspillere.


Les også: - Det blir flere mål i år

Vinterens treningskamper har ikke vært mange, men de har blitt gjennomført med kvalitet og svært mange scoringer. De blåkledde har møtt Trygg/Lade og Orkla, og begge har endt med seiere.


Siste to kamper:
✅ Tiller 4 - 3 Trygg/Lade
✅ Orkla 2 - 5 Tiller


I fjorårets Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 var Tiller et øyeblikk kun tre poeng fra opprykk, men en svak midtperiode i den 13 kamper-lange sesongen gjorde at de blå havnet bakpå.

Tiller endte til slutt på en respektabel 7. plass på tabellen.


Olufsen kampklar igjen

Til kampen mot Charlottenlund må blåtrøyene klare seg uten Andreas Fossli, Even Kvalvær, Jonathan Smerkerud Frønes og Jørgen Valleraunet, ettersom alle er foreløpig skadet.

Usikker er også Robin Hermanstad og Magnus Aasarød, da begge vil bli testet rett før kampstart.


Les også:
Trio klar for Tiller
Lucas blir A-lagsspiller
Dette er A-stallen

På den gledelige siden har Sindre Olufsen, som i fjor slet med sykdom, hatt en strålende vinter og er tilbake i full trening. Unggutten Lucas Kolstad er ventet i kamptroppen, og det kan fort være sammen med andre unge spillere som har imponert gjennom vinteren.


Kamptropp og lagoppstilling finnes på fotball.no en time før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.