Bli med på ferden framover

Postet av Marius L. Larsen den 14. Mar 2022

Tiller Idrettslag Fotball søker etter to nye varamedlemmer til styret.

Torkel Wahl-Olsen og Eva Gjærde (t.h.) sitter i styret i dag.


Ønsker du å bidra til videre utvikling av de blåkledde fra Tillerbyen? Har du tanker og ideer som du brenner inne med?

Da har vi et godt forslag til deg:
Bli med oss i styret i Tiller Fotball!


Vi vet at engasjementet rundt om i klubben er stort, men vi trenger fortsatt enda flere som blir med på laget utenfor banen. Vi er godt inne i "Frivillighetens år", og det er dermed en perfekt anledning til å bli med på laget.

På årsmøtet i Tiller Idrettslag 29. mars er det valg for ny styreperiode. Vi er sju styremedlemmer som blir med videre, men det er også sunt og utviklende med nytt blod.

Vi trenger i år to nye varamedlemmer til fotballstyret. Dette innebærer at du har møterett på de møtene du ønsker, og stemmerett på de møtene du stepper inn for en av oss sju ordinære medlemmer.

Vi har omtrent ett ordinært styremøte i måneden, men det er alle muligheter til å engasjere seg ekstra rundt de områdene du brenner for. Du trenger ingen erfaring fra lignende arbeid, og må heller ikke være fotballekspert for å bli med.


I 2022/23 vil de største fokusområdene være anleggsutfordringen og trenerutvikling.


Vi håper du har lyst til å bli med på laget!


Er du interessert, har spørsmål eller gode forslag til kandidater, kan du sende en epost til styret på fotball@tiller.idrett.no eller kontakte styreleder Torkel Wahl-Olsen på telefon 90869884, gjerne innen 18. mars.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.