J16: Tiller 5 - 1 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 14. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tiller fikk revansje for tapet i semifinalen i Skandia Cup, og slo Byåsen hele 5-1 i 1. divisjon søndag kveld.

Victoria Sande Peteresen (t.v.) var i storslag mot Byåsen. Her feirer hun sammen med flere av lagvenninnene. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet friskt og offensivt til verks, og allerede etter 12 minutter løp Victoria Sande Petersen forbi alt og alle før hun hamret ballen lekkert i lengste hjørne til 1-0.

Andrea Holm Aune doblet ledelsen etter 26 minutter med en herlig lobb over keeper, og samme jente satte inn 3-0 alene med keeper to minutter før full tid - rett etter at Byåsen hadde et skudd i stolpen.

På overtid i første omgang kom kanskje dagens flotteste mål. Tiller vant ballen tilbake høyt i banen ved kaptein Tonje Gravdal, og litt småspill på høyresiden endte med innlegg fra Sara Bye-Andersen som fant Sande Petersen i feltet, og sistnevnte klinket ballen i mål på hel volley til 4-0.

Kontrollerende andre omgang

Andre omgang startet muligens litt under pari fra begge lag, men Sande Petersen var ikke ferdig for dagen da hun la på til 5-0 etter en retur fra gjestenes keeper kvarteret etter sidebytte.

Halvveis ut i omgangen måtte Tiller-keeper og debutant Mayliss Fremo i aksjon på et hjørnespark, da hun reddet flott fra kloss hold.

Ni minutter før full tid kunne hun imidlertid ikke gjøre noe med at Byåsen fikk sin redusering, men det var bare litt pynt på resultatet, ettersom Tiller sto stødig i sluttminuttene og vant hele 5-1.

J16: Tiller IL 5 (4) - (0) 1 Byåsen IL
1-0 Victoria Sande Petersen 12'
2-0 Andrea Holm Aune 26'
3-0 Andrea Holm Aune 38'
4-0 Victoria Sande Petersen 40+1'
5-0 Victoria Sande Petersen 55'