- Vil vise oss frem

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2014

A-lagets assistenttrener Christer Mathissen sier at revansjelysten er stor foran det høyinteressante serieoppgjøret mot Sjetne lørdag på Tonstad kunstgress.


Mathissen mener Tiller er bedre forberedt denne gang. Foto: Kevin Karlsen.


De blåkledde fra Tillerbyen hadde alt klart før møtet med Sjetne i åpningskampen i april. Over 250 tilskuere (!), 25 grader og et "tilbakevendt" A-lag førte til at 26. april 2014 ble en merkedag for Marius Larsen og Mathissens mannskap.

Dessverre levde ingen av lagene opp til forventningene, og Sjetne tok med seg alle poengene i det som var en svak kamp underholdningsmessig.

- Det var tydelige nerver i starten av oppgjøret fra vår side, og vi klarte aldri å komme opp på det nivået vi tidligere viste i vinter. Vi tapte også fortjent mot et solid Kolstad 2-lag, bestående av kun 3. divisjonsspillere, men deretter har vi fem strake seiere og formkurven peker stadig oppover, sier Mathissen.


En usett vilje

På lørdag står Sjetne igjen på motsatt halvdel, også denne gang på Tonstad kunstgress. Kampstart er kl.14.00, og værmeldingen sier at det blir 18 grader og sol.

- Nå er det tilbake til det mest grunnleggende. Vi må brette opp ermene, gå i krigen og deretter spille fotball. Begge lagene ønsker å vinne, og selv om vi ikke kan sies å være storfavoritter, kommer våre spillere til å gi absolutt alt i naboduellen. Vi ønsker å vise oss frem fra en bedre side, og ikke minst ønsker vi revansje fra våroppgjøret.

Tiller, som i skrivende stund ligger på 3. plass i 5. divisjon avdeling 3, kun tre poeng bak ledende Kolstad 2, tar ifølge Mathissen kun én kamp av gangen, spesielt etter at de har gjennomgått en aldri så liten transformering i sommer. Ni spillere har forlatt Tiller-skuta, og to spillere har kommet inn (Ruben Rostille og Kristoffer Pires Ferreira, red.anm.), i tillegg til at tre velkjente juniorer har blitt tatt opp i A-stallen.

- Flere av våre spillere i stallen trener for lite til å spille i 5. divisjon, men av de som er igjen og som satser litt mer, så har de blitt adskillig bedre de siste månedene. Dette viser en vilje som vi tidligere ikke har sett, og det blir spennende å se om den viljen er til stede på lørdag, forteller Mathissen, som også kan røpe:

- I kamptroppen mot Sjetne vil det også være en 16-åring med i en obligatorisk A-lagstropp for aller første gang, og dette er et tydelig tegn på at vi ønsker å bruke våre egne spillere på veien fremover og oppover i seriesystemet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.