Tiller 2 6 - 4 Ørland 2/Fosen 2

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers andrelag befestet sin posisjon som serieleder etter seier over et sterkt Ørland 2/Fosen 2-lag mandag ettermiddag, der en 17-åring markerte seg kraftig.

Juniorspiller Preben Holm Aune scoret tre i 6-4-seieren over Ørland 2/Fosen 2. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Og oppgjøret fikk en god start for dagens hjemmelag i hvite overdeler. Brage Rimol fikk til slutt ballen på 16 meter, der han smalt inn 1-0 lavt i nærmeste hjørne.

Men deretter fulgte noen svake minutter for Tiller 2. Gjestene fra fosenhalvøya snudde kampen på sju minutter da de først utlignet på frispark fra 20 meter, for så ta ledelsen på en corner via en uheldig Andreas Larsen.

Etter 25 minutter gikk de opp i 1-3 etter at en angriper tråklet seg gjennom et passitvt Tiller 2-forsvar og fyrte av fra 16 meter, utagbart for den 16-årige keeperen Tobias Løvø.

Berdal i fyr og flamme

Men Tiller 2 våknet før pause, og i løpet av fire minutter ble tomålsledelsen utlignet.

Først var det en strålende gjennombruddspasning fra Magnus Bleivik Wist som fant comebackspilleren Arne Julius Berdal, og alene med keeper satte han den i lengste hjørne til 2-3.

Deretter utlignet Fredrik Schevig på et hjørnespark, som gikk via keeper og i mål, godt hjulpet av en pressende Berdal.

Berdal var virkelig på hugget rett før pause, og kunne fått en målgivende pasning, men innlegget fra høyre ble luftskudd av både Preben Holm Aune og Rimol.

17-åring avgjorde kampen

Tiller 2 fortsatte i sitt gode spor også etter hvilen, og da Schevigs mål fem minutter ut i andre omgang ble annulert for offside, virket det som et tidsspørsmål før hjemmelaget tok ledelsen igjen.

Men sterke Ørland 2/Fosen 2 var aldeles ikke ufarlige i det de foretok seg, og etter 62 minutter gikk de opp i en 3-4-ledelse etter at Tiller 2 ikke fikk klarert et hjørnespark.

Dette var bare det første av noen elleville minutter. Det tok ikke lang tid før hjemmelaget var i ledelsen igjen! I løpet av 33 sekunder snudde 17-årige Holm Aune kampen nærmest på egen hånd. Han var først på returen fra keeper da han utlignet til 4-4 på halv volley, og rett etter avspark stresset han gjestene til å gjøre feil, der han snappet opp ballen og alene med keeper sendte han Tiller 2 i føringen med sin 5-4-scoring.

Like før full tid fikk Holm Aune sitt hattrick. Et frispark fra Fredrik Schevig ble først headet i tverrligger av Oddvar Ystgaard, som en liggende Holm Aune tuppet inn til 6-4.

PS! I tillegg til Berdal, fikk også Liridon Ademi sitt etterlengtede comeback i Tiller-drakten i dag!

PPS! Schevig måtte krype av banen etter det som så ut som en skulderskade. Det har blitt konstatert at midtbanespilleren er ute i minimum en uke med store smerter i skulderregionen.

Se tabellen i 6. divisjon avdeling 4 her!