Før kampen: Fosen - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jun 2014

De blåkleddes beste menn reiser til Fosen og Oksvoll for å gjøre opp om tre nye poeng lørdag ettermiddag.


Angrepsspillet var til tider veldig bra mot Ørland i forrige kamp. Her jubler Kim Roxan Kvande sammen med Eirik Johansen (t.v.) og Kevin Karlsen.


FK Fosen - Tiller IL
5. serierunde
5. divisjon avdeling 3
Lørdag 7. juni 2014 kl.14.00
Oksvoll gras (Fosen)


Tiller setter seg i privatbilene og kjører nordover retning Oksvoll gras lørdag formiddag, i det som er årets lengste bortekamp for blåtrøyene.

Fotballklubben Fosen feirer i år 25 år (stiftet i 1989, red. anm.), og har startet sesongen bra i årets avdeling 3.

De sto med to strake seiere etter like mange kamper, men deretter har det blitt to tap i tillegg til en seier til. Dog tapte de 0-7 hjemme for Sjetne i forrige serierunde.


Se tabellen i 5. divisjon avdeling 3 her!


Oldervik i tropp

Blåtrøyenes beste menn har for tiden fått tilbake noe av selvtilliten etter to gode kamper som har endt med like mange seiere og derav seks poeng. I tillegg håper de å være forberedt på et uvant underlag etter en god treningsuke på Lade gress.

Etter åpningstapene mot Sjetne (1-2) og Kolstad 2 (3-5), viste A-laget muskler ved å slå sterke Vestbyen 3-2 på bortebane, før Ørland ble beseiret 6-3 på Tonstad kunstgress fem dager senere.

I kamptroppen til Fosen-kampen er det flere spillere som er utilgjengelige. Toppscorer og formspiller Stian Mathisen Myrbekk og kaptein Alexander Sotberg sliter med sykdom, mens Christian Fiksdal og Fredrik Schevig er bortreist, og Tom-André Drabløs (vrist) og Preben Holm Aune (fot) er skadet.

På den positive siden har Jørgen Oldervik vendt tilbake til Trondheim på midlertidig basis fra studiene i Ålesund, og Julian Karlgård, Torkel Wahl-Olsen og Marius Lyng er tilbake i full trening, men lørdagens kamp kommer for tidlig for de nevnte tre.


Tillers kamptropp:
Marius L. Larsen, Kim Horghagen, Olav Bleivik Wist, Tormod Østerås, Eirik Johansen, Daniel Halgunset, Marius Bondø Garstad, Martin Vårhus Thrana, Kevin Karlsen, Kim Roxan Kvande, Even Bergheim, Magnus Bleivik Wist, Oddvar Ystgaard, Jørgen Oldervik, Kristoffer Østmo.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.