G16: Tiller 3 - 1 Nationalkameratene

Postet av Marius L. Larsen den 8. Sep 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): G16-1 er tilbake på vinnersporet etter en fortjent seier på hjemmebane søndag ettermiddag.

Kaptein Mathias Gåsbakk Vinjevoll scoret kampens første mål på et lekkert frispark.

De blåkledde fra Tillerbyen var endelig klare for høstsesongens første hjemmekamp, og foran mange tilskuere på TOBB Arena Sør, sviktet de ikke.

Etter bare ni minutter tok kaptein Mathias Vinvjevoll ansvar og scoret på et frispark fra over 25 meter på lekkert vis. Ballen duppet elegant over keeper og under tverrliggeren til 1-0.

Like etterpå skjøt Stian Thanem i nettveggen etter en perfekt stikker fra Steffen Halseth, men så utlignet Nationalkameratene på sin første store sjanse. Et hjørnespark endte med et skudd i tverrliggeren før en rødkledd spiller var først på returen fra kloss hold.

Men Tiller svarte sju minutter før pause. Thanem kom alene med keeper fra skrått hold, rundet sisteskansen, men skuddet ble avverget på streken. Returen falt imidlertid hos Marius Stene-Olsen, som satte inn 2-1 på kontant vis.

Elegante Edvard økte

Andre omgang startet med et knallhardt skudd i kryssfestet fra en livlig Thanem, før Joakim Harsvik Alstad traff nettveggen etter et hjørnespark.

Men etter en drøy time ble det ny Tiller-jubel. Edvard Stølan hadde kommet i feltet, og fra ti meter bredsidet han elegant inn 3-1 på et innlegg fra venstre.

I sluttminuttene kom både Kasim Vural og Stene-Olsen alene med keeper, men gjestenes sisteskanse reddet begge forsøkene.

Tiller kunne dermed juble over en sterk og fullt fortjent hjemmeseier.

Neste kamp for G16-1 er en utsatt serierunde allerede tirsdag 10. september kl.20.00 mot Trygg/Lade 2 på TOBB Arena Sør.