Postet av Marius L. Larsen den 26. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelagets nest beste spillere fikk en solid start på den nye sesongen.

Kristian Finsrud (t.h.) scorte to mål i comebacket i moderklubben.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en kanonstart på livet i 6. divisjon avdeling 4 torsdag kveld. Med en herlig miks av gamle helter, noen kommende stjerner og et par-tre stk med breial tyngde fra Tiller 3, skulle det bli en morsom aften på TOBB Arena Sør.

Hjemmelaget styrte oppgjøret fra start til slutt, og etter en håndfull svært store sjanser i åpningsminuttene, ble det endelig nettsus etter å ha rundet kvarteret. Kristian Finsrud, en av de flere hjemvendte sønnene, styrte inn 1-0 fra kloss hold.

Deretter skaffet Robin Stiauren Ole Jørgen Stegavik gode betingelser da sistnevnte satte inn 2-0 kort tid etterpå før Finsrud triplet ledelsen i det 40. spilleminutt og Henning Gladsø stusset inn Niklas Iversens hjørnespark på overtid av første omgang.

Sjansene kom på løpende bånd i andre omgang, og kun en god Sverresborg 2-keeper hindret store sifre denne kvelden.

Allikevel måtte han gi slipp på Stegavik som scorte 5-0 rett før fulltid, og på overtid hamret Bjørn Tore Clausen inn 6-0 og sluttresultatet på hel volley på et hjørnespark!

En solid start for herrer-2, som allerede søndag har neste kamp. Den spilles borte mot Leksvik kl.13.00.