Før NM-kampen (J19): Strindheim - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jun 2018

Tiller kjemper om en åttedelsfinale i J19-NM torsdag ettermiddag.

Denne gjengen slo ut Byåsen KF i forrige runde. Kan de slå ut et trønderlag til?


J19: Strindheim IL - Tiller IL
2. runde NM J19 Telenor Cup
Torsdag 7. juni 2018 kl.17.30
Ruta Arena (Leangen)

Vi oppdaterer kampen direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen nordøstover til midt i smørøyet mellom Tunga og Leangen denne torsdagen, nærmere bestemt til Strindheim og deres hjemmebane Ruta Arena.

Det står om en plass i åttedelsfinalen i årets J19-NM, der begge lag jakter et høytidelig avansement etter sommerferien.

For å nå denne andre runden i NM, måtte Strindheim først overkomme Utleira på eget kunstgress i mars før de beseiret Ranheim på bortebane for et par uker siden.

Nå står Tiller for tur, og det ble Strindheim-jubel da bortimot de samme lagene møttes i 3. divisjon kvinner tidlig i mai. Da hadde Tiller mildt sagt en svak dag på jobben, og Strindheim vant fullt fortjent 3-0 på Ruta Arena.


Skadeutsatt lag går for revansje

Tiller jakter revansje fra serien, og de kommer fra en voldsom stor seier over Byåsen KF i forrige NM-runde. På TOBB Arena var blåtrøyene i fyr og flamme, og de ga seg ikke før det sto hele 11-0 i målprotokollen.

Blåtrøyene vet at Strindheim blir en av de tøffeste nøttene å knekke, og oppgaven blir ikke lettere når man ramser opp flere utilgjengelige spillere.

Sett bort fra Sandra Aardahl Gulstad som er overårig og Victoria Berge som gjennom hele vårsesongen har slitt med sykdom, er Tonje Gravdal (kne) og Kaisa Øien Aune (ankel) mest sannsynlig skadet resten av våren.

I tillegg er nysignerte Stine Holstad Vigtil utilgjengelig, og samtidig har keeper Marthe Jakobsen pådratt seg et kraftig overtråkk. Victoria Sande Petersen sto over forrige trening grunnet sykdom, og de to sistnevnte vil bli testet tett opp mot kampstart.

Kanskje kommer Kongen til middag i dag...?


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.