Tre sølv og videre i NM

Postet av Marius L. Larsen den 9. Apr 2018

Tiller kapret tre sølvpokaler i ei representativ helg.

Inger Fiskå møtte tøff motstand i Orkanger søndag kveld.


De blåkledde fra Tillerbyen startet helga med dårlige nyheter ettersom hovedbanen TOBB Arena ble gjensnødd etter et kraftig snøfall gjennom hele torsdagen.

Men kamper skulle gjennomføres uansett.

Lørdagen startet på Utleira kunstgress, der våre to herrelag var i aksjon i henholdsvis OBOS Cup og treningskamp.

OBOS Cup-kampen mot Neset var en ren gruppefinale, der Tiller trengte et uavgjort for å bli gruppevinner og dermed avansere til sluttspillet i høst. Men dessverre for blåtrøyene, så ble det ingen stor dag. De lå under hele 4-0 tidlig i kampen, og selv om de jagde et resultat med sine tre reduseringer av Arton Ademi, Erland Slåen og Tom Pedersen, ble det et noe skuffende 3-4-tap.

I treningskampen mot IL Tempo rett etterpå, startet også Tiller på verst tenkelig vis. Gjestene gikk tidlig opp i en 2-0-ledelse, og det så lenge ut til at de skulle stikke av med seieren. Men det var helt til spillende trener Erik Pedersen dukket opp gjennom de ti siste minuttene.

Først lobbet han elegant over en utrusende keeper, og deretter tok han et kjapt frispark fra nærmere 30 meter som gikk i en lekker bue over keeper i mål til 2-2.


Deltok i alle klasser

Lørdag ettermiddag var det også duket for en NM-kamp i J16-klassen, der de regjerende norgesmesterne gjestet Clausenengen på Kristiansund Stadion. Tiller fikk en drømmestart med hele 4-0 til pause, og de ga seg ikke før satte to til bak hjemmelagets keeper.

Les kamprapporten her.


Helga ble også brukt med til T-A Cup i Steinkjer. Dette er en kunstgressturnering som kun innehar forhåndsinviterte lag, og Tiller var med i samtlige klasser; G13, J13, G14 og J14.

De innledende kampene gikk strålende, og alle fire Tiller-lag avanserte til A-sluttspillet på søndag. Der skulle våre lag gjennomføre fantastiske prestasjoner, for alle lag gikk til semifinale. Der ble det imidlertid stopp for G14, som tapte knepent 1-0 for Stjørdals-Blink.

G13, J13 og J14 gikk alle til den store finalen, men det skulle det bli en real nesten-søndag. G13 tapte knepent 4-3 for Verdal, J13 måtte se seg slått 6-0 av Egge og J14 hadde Charlottenlund på gaffelen, men tapte til slutt 5-4 etter straffesparkkonkurranse.

Vi gratulerer våre lag med strålende sølvpokaler!


Knepent tap for Orkanger

Helt til slutt på søndagskvelden var det duket for treningskamp for kvinner A, som gjestet 2. divisjonslaget Orkanger i Idrettsparken.

Der hadde Tiller flust av sjanser og mange gode angrep, men da de ikke traff nettmaskene, gjorde motstanderen det. Dermed måtte blåtrøyene se seg slått 3-1 til slutt.


Kvinnelaget har en siste treningskamp før det hele braker løs, da de tar imot Gimse førstkommende søndag kl.14.00 på TOBB Arena.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.