G15: Tiller 4 - 2 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2017

TOBB ARENA (TILLER): G15 er i finalen i OBOS Cup etter å ha slått Byåsen i semfinalen tirsdag kveld.

Jubel etter Isak Lyng Holm (t.h.) sitt åpningsmål. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet denne semifinalen noe nervøst, og de ga gjestene fra Trondheim vest et par store sjanser i åpningsminuttene, men en god Magnus Sandstrak Eidesmo i Tiller-målet hindret baklengsmål med solide redninger og inngripener.

Dette ga tydeligvis energi til utespillerne i helblått, for etter sju minutter smalt det i nettmaskene. Tiller rullet opp på venstresiden, og Tobias Negård Larsen serverte Isak Lyng Holm som iskaldt satte inn 1-0 fra ni meter.

Spillet bølget noe fram og tilbake etter åpningsmålet, men i det 22. spilleminutt doblet hjemmelaget ledelsen. Jonathan Smerkerud Frønes fant Jørgen Eidet på venstresiden, og han tok med seg ballen framover, passerte to Byåsen-spillere og hamret ballen i lengste hjørne på lekkert vis til 2-0.

Dobbel fra Lyng Holm

Tiller var ennå ikke helt ferdige med første omgang.

Etter en halvtime vant kaptein Thomas Mikalsen duellen med keeper etter et halvveis blokkert frispark fra Frønes, og førstnevnte headet ballen i en lekker bue over keeper og i mål til 3-0.

I andre omgang kom Byåsen bedre med, ettersom de kjørte et hardt press mot Tillers mål tidlig i omgangen, men etter 45 minutter økte Tiller ledelsen til 4-0. Johnny Ho fant Lyng Holm som var like sikker alene med keeper som Halloween i oktober, men gjestene ga seg faktisk ikke.

I sluttminuttene reduserte de to ganger, men blåtrøyene holdt unna og tok hjem seieren i semifinalen!

G15 er dermed klar for finale i OBOS Cup! Vi gratulerer med en råsterk prestasjon!

Finalen spilles helga 27.-29. oktober mot vinneren av Vestbyen og Rørvik i Abrahallen.

Endelig kamptidspunkt er i skrivende stund ikke avklart.

G15: Tiller IL 4 (3) - (0) 2 Byåsen IL

1-0 Isak Lyng Holm 7'
2-0 Jørgen Eidet 22'
3-0 Thomas Mikalsen 30'
4-0 Isak Lyng Holm 45'