KIRKHUSMOEN ARENA (ÅLEN): Tiller er klar for 3. divisjon kvinner 2018!

Nå blir det 3. divisjonsspill neste år! Foto: Bjørn Viggo Akselsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok turen ut til Ålen grytidlig denne søndagen, men de var våkne da kampstart nærmet seg.

Pål Nyheims mannskap visste klinkende klart at tre poeng ville gi dem et sensasjonelt opprykk til 3. divisjon, og det startet på best tenkelig måte.

Etter 11 minutter fikset Tiril Olsen 1-0 på et hjørnespark, men så slet Tiller med å omsette sjansene.

Gjestene spilte seg til flere store målsjanser, men det sto bare 1-0 i favør Tiller til pause.

Løsnet i andre omgang

Men de mange Tiller-supporterne som hadde tatt turen til Kirkhusmoen fikk se et minst like heltent Tiller-lag rett etter sidebytte.

I det 53. spilleminutt doblet Ina Sofie Rokne ledelsen, før Sandra Aardahl Gulstad la på til 3-0 tre minutter senere.

Tiller hadde full kontroll på vertskapet, og da Andrea Sivertsen Broholm økte ledelsen til 4-0 ti minutter før full tid, begynte jubelscenene så smått både på og utenfor banen.

Selv om Ålen reduserte nesten umiddelbart på sin første målsjanse i kampen, fastsatte seniordebutant Emilie Marie Joramo sluttresultatet til 5-1 helt på tampen.

Dermed kunne jubelen endelig slippes løs. Tiller er å finne i neste års 3. divisjon etter en strålende sesong i 4. divisjon.

Vi gratulerer spillere, trenere, lagledere, foreldre og supportere med et helt enestående opprykk!