Solid gjennomføring mot Verdal

Postet av Tiller IL - Fotball den 22. Apr 2024

Etter en tøff kamp i Mo forrige helg, var det et heltent Tiller-lag som ville opp på hesten igjen mot Verdal. Gutta kom ut av startblokkene i godt driv, og radet opp sjanse på sjanse. Uttellingen lot dog vente på seg, og lagene gikk målløse inn til hvilen. Etter pause kom derimot uttellingen umiddelbart. Ingmar Austberg stanget inn 1-0 etter 48 minutter, før Mathias Sørkilflå og Mohamed Maridi kom inn fra benk og puttet hvert sitt mål. Begge servert av Eskil Forren-Vik.

Våre tre målscorere mot Verdal. Ingmar Austberg (til venstre), Mohamed Maridi og Mathias Sørkilflå.
Hovedtrener Magnus Eriksson ønsket en respons etter kollapsen i Rana sist, og er fornøyd med det han fikk fra guttene:

-Jeg er fornøyd med responsen jeg får i form av vilje og tæl. Vi leverer på langt nær opp mot vårt maksnivå spillemessig, men skaper likevel 10-12 gode målsjanser. Når vi i tillegg står godt defensivt i de periodene vi strever litt, blir det tilslutt ganske komfortabelt. Men vi må opp flere hakk om vi skal ha mulighet for tre poeng borte mot Orkla til helga.

Dermed ble det årets andre 3-0-seier på hjemmebane, og vi er dermed oppe på en 5.plass etter 6 poeng på 3 kamper. Neste helgs motstander, Orkla, har kun ett poeng etter sine tre første, og er på hard jakt etter årets første tre-poenger.

Høydepunkter fra kampen kan sees på vår YouTube-kanal:

 

Kampfakta:

Tiller - Verdal 3-0 (0-0)

1-0 (48') Ingmar O. Austberg (Myrvågnes)
2-0 (67') Mathias Sørkilflå (Forren-Vik)
3-0 (81') Mohamed Maridi (Forren-Vik)

Tiller:
Tor Solvoll
Nils Barstad - Joakim Alstad - Noah Aarmo
Sondre Stuen - Alexander Kvalvik
Mathias Vinjevoll - Elias Myrvågnes - Benjamin Feldt - Eskil Forren-Vik
Ingmar Austberg

Benyttede innbyttere: Mathias Sørkilflå (65'), Kristoffer Flo Mørkved (65'), Mohamed Maridi (78'), Sondre Grøtte (78'), Trym Jetne (83')
Tøffe tak i nord

Postet av Tiller IL - Fotball den 17. Apr 2024

På søndag reiste vårt herrelag til Mo i Rana for 2.serierunde i NorskTipping-ligaen. Rana FK er spådd og være den store opprykksfavoritten i 2024, og det ble som ventet en tøff kamp. Til tross for at vi i store perioder spiller en veldig god kamp, ender det med 7-2-seier til Rana FK. 


Etter en helt jevn 1.omgang, gjorde Rana FK to kjappe mål like før pause, og gikk noe flatterende inn i hvilen med 2-0-ledelse. Etter pause tok vi tak i kampen og reduserte tidlig ved Alexander Kvalvik. Dessverre gikk Rana rett fra avspark og økte til både 3-1, og like etterpå til 4-1. Vi ga fortsatt ikke opp, og reduserte halvveis i omgangen ved Benjamin Feldt. Vi presset på og skapte en del farligheter, men 13 minutter før slutt måtte keeper Tor Solvoll gå av med en hodeskade, og utespiller Nils Gunnar Barstad måtte overta keeperhanskene. Etter dette gikk lufta litt ut av Tiller-ballongen, og Rana puttet på ytterligere tre mål inn i overtiden.

Vi taper altså tilslutt 7-2, men resultatet er langt styggere enn hva kampbildet tilsa. Hovedtrener Magnus Eriksson var veldig blandet i følelsene etter kampen:

-Til tross for resultatet er det faktisk en ganske god prestasjon i 75 minutter av kampen. Vi skaper 7-8 gode målsjanser mot et lag som vant alle hjemmekampene i fjor. Det til tross, er det utilgivelig at vi kollapser som vi gjør det siste kvarteret. Det handler innstilling og om hvordan vi håndterer motgang. Dette må vi ta lærdom av, og forhåpentligvis skaper det en positiv reaksjon allerede til kampen mot Verdal på lørdag

Se høydepunkter fra kampen på vår YouTube-kanal:


Herrelaget har dermed tre poeng etter to kamper, og forbereder seg nå på ny hjemmekamp mot Verdal på Tobb Arena Sør klokka 15:00 på lørdag.

Følg også vårt herrelag på Instagram: "Tiller.Herrer".