Sports-og markedssjef ansatt i Tiller Fotball

Postet av Tiller IL - Fotball den 4. Mar 2024

Tiller Fotball har ansatt tidligere styreleder, Torkel Wahl-Olsen (39), som ny Sports- og Markedssjef i klubben. Med hele spekteret fra barnefotball for 6-åringer, til seniorlag like under toppfotballen for både kvinner og menn, har klubben sett et stadig økende press på frivilligheten. Denne ansettelsen er et viktig steg for å bygge opp organisasjonen og støtten rundt nettopp frivilligheten.

 Torkel har vært styreleder i klubben siden mai 2020 og har opparbeidet seg god erfaring og kunnskap om klubbens kultur og verdier. Han har i tillegg et sterkt engasjement for fotballen og bakgrunn innen regnskap og økonomi. Denne kombinasjonen gjør at klubben anser Wahl-Olsen som et ideelt valg for den nyopprettede stillingen.
 

Som Sports- og Markedssjef vil Torkel ha hovedansvaret for å videreutvikle det sportslige arbeidet i klubben, og samtidig jobbe for å øke den kommersielle verdien. Klubben har erfart at det er krevende å jobbe systematisk med relasjoner til eksterne samarbeidspartnere kun basert på frivillighet. Vi tror derfor det ligger et stort og uforløst potensial for en veldrevet breddeklubb som Tiller IL Fotball.
 
-Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å jobbe med fotball på heltid. Fotball har vært den store lidenskapen siden jeg var liten gutt, og jeg er utrolig priviligert som nå kan leve av hobbyen. Det har vært en spennende reise som styreleder i tre og et halvt år, og jeg håper nå å kunne bidra til at vi sammen utvikler denne flotte klubben videre. Samtidig vet jeg at dette ikke blir en dans på roser, og at jeg må være innstilt på at jeg står overfor en jobb som er med deg stort sett 24-7. Men jeg lover å gi 100% og vel så det for at dette skal bli bra for hele klubben, sier den nye Sports- og Markedssjefen.
 
 Ettersom Torkel nå er ansatt i klubben, kan han ikke fortsette å sitte i styret. Roar Alstad kommer midlertidig inn i styret fram til årsmøte i idrettslaget i mars.
 
 #BestSammen



Med Magnus inn i 2024!

Postet av Tiller IL - Fotball den 24. Des 2023

Tiller Fotball og Magnus Eriksson (26) er enige om å gå sammen inn i 2024. Magnus har forlenget avtalen med klubben, og er med videre som hovedtrener for klubbens herrelag i Norsk Tipping-Ligaen. 


-Vi er veldig glade for å få med Magnus videre. Etter to strake år med trenerskifte, er det utrolig positivt å kunne bygge en positiv kontiunitet inn i 2024. Magnus og teamet har gjort en formidabel jobb i år, og sørget for at vårt unge herrelag har tatt store steg, sier styreleder Torkel Wahl-Olsen.

Sesongen endte på en imponerende 5.plass i NorskTipping Avd.5. Dette med avdelingas yngste lag og med en utviklende og ambisiøs spillestil.

-Prosjektet vi har her trigger meg veldig. Jeg har stor tro på potensiale i denne spillergruppa, og gleder meg til å bygge dette videre. Med en god vinter foran oss, har jeg stor tro på at vi kan bite godt fra oss i 2024, sier Magnus Eriksson.

Magnus (26) er en ung trener, men har ettertrykkelig bevist at det ikke er noen hindring. Det jobbes i disse dager med å sette stallen for 2024, og vi kan røpe at det også på dette punktet ser positivt ut.

I 2024 har vi seniorlag i 3., 4. og 5.divisjon. A-lager serieåpner mot Mosjøen på Tobb Arena 6.april.

#BestSammen
#GodJul



Lucas til Ranheim

Postet av Tiller IL - Fotball den 1. Sep 2023


Lucas Kolstad (18) har signert proffkontrakt med OBOS-klubben Ranheim TF. Han har skrevet en treårskontrakt med Ranheim, men fullfører sesongen med Tiller i NorskTipping-ligaen. Han vil da innlemmes i A-stallen til Ranheim ved sesongslutt i høst.

Lucas har spilt i Tiller hele livet, foruten et opphold i Melhus som 14-15-åring. Han slo seg inn på A-laget vårt i 2022-sesongen, og har siden spilt 38 serie- og cupkamper. Denne sesongen har han til tider vært dominerende på det fremadsstormende A-laget, og har også bidratt med fire scoringer fra sin dype midtbaneposisjon.

-Jeg har hatt mange fine år i Tiller og vil takke gode trenere som har hjulpet meg til denne muligheten. De siste par årene har jeg fått rikelig med erfaring i 3.divisjon, og tror Ranheim er et riktig steg videre i karrieren. Jeg er klar til å prøve meg på OBOS-nivå i 2024, men først skal jeg bidra til at vi får en flott sesongavslutning her på Tiller, sier den ambisiøse unggutten.

Lucas har vært en del av et ungt A-lagsmiljø det siste året, og er nok bare den første av flere av spillerne som vil bli interessante for de øverste divisjonene. A-lagstrener Magnus Eriksson er derimot ikke bekymret for å miste unge spillere og håper Lucas lykkes med det neste steget.

-Lucas er en flott gutt som har tatt mange steg det siste året, mye gjennom det å være lærevillig og ydmyk. Jeg tror han har det som skal til for å lykkes på høyeste nivå, men han er enda ung og må fortsette den harde jobbingen. Som klubb er det et stort kompliment at toppklubber ønsker våre spillere, og jeg håper også at dette bidrar til ekstra motivasjon for resten av spillergruppa. Det viser at veien oppover ikke er lang, sier A-lagstrener Magnus Eriksson.


Vi gratulerer Lucas med sin første proffkontrakt, og ønsker han lkke til på veien videre i karrieren!

Første oppgave for Magnus og Lucas er uansett den viktige bortekampen mot KBK 2 på søndag.





Klare for finalehelg i Drammen!

Postet av Tiller IL - Fotball den 6. Feb 2023

Tiller Futsal Kvinner klarte brasene i helgas regionskvalifisering, og er nå klare for finalehelga i Drammen 10.-12.mars. Der får vi følge av Solsiden Futsal, som vant gruppefinalen mot oss på søndag. Norgescupen i Futsal er en nyvinning i 22\23-sesongen, og det er stor prestisje om å løfte den første pokalen i futsalens svar på Norgesmesterskapet i fotball.

Regionsfinalen for Trøndelag og Møre ble gjennomført med ei pulje a fem lag i Ladehallen. Tiller vant sine tre første kamper, og var dermed klare for finalehelga allerede før siste kamp mot Solsiden Futsal. De måtte derimot ha minimum ett poeng mot Tiller for å holde Utleira bak seg i kampen om den andre finaleplassen. I en tett og jevn kamp, vant Solsiden tilslutt 2-0, og sikret dermed både finaleplass og puljeseier.
Våre kvinner leverte plettfri futsal på lørdagen. NTNUI og Utleira ble slått hhv 6-0 og 4-0. Søndag formiddag ble Ørsta feid av parketten, og Tiller ga seg ikke før det sto 16-0 i målprotokollen. Dermed var målet nådd allerede før den siste kampen mot Solsiden. Og selv om det ble tap i siste kamp, var trener Geir Arne Kristiansen godt fornøyd med helgas prestasjoner:

  - Vi leverer konsentrert og godt i de tre første kampene. Mot Solsiden slipper vi oss litt ned mot et lag som hadde alt å spiller for, men vi gjorde jobber og gleder oss til finalehelga i Drammen. Nivået der nede kommer til å være langt høyere enn i Nasjonalt sluttspill i fjor, men jeg tror både vi og Solsiden kommer til å bite godt fra oss.

Finalespillet foregår altså i Drammen helga 10.-12. mars. Her vil åtte lag fra hele Norge gjøre opp om tidenes første Norgescup-tittel i futsal.
Tiller og Solsiden vil representere Trøndelag og Møre. De seks andre kvalifiserte er OSI, Skeid, Lyngbø, Hyggen, Sjarmtrollan og PSG Stakevollan.

Vi gleder oss til å teste futsal-ferdighetene på nasjonalt nivå, og kommer tilbake med mer informasjon når finalehelga nærmer seg.

 







Tiller Futsal med god start

Postet av Tiller IL - Fotball den 20. Jan 2023

Tiller Futsal Kvinner herjet i Nasjonalt Mesterskap i Futsal forrige vinter. De gjorde storeslem i det nasjonale sluttspillet, og gikk ubeseiret på veien mot tittelen. Forrige helg startet Norgescupen med kvalifisering i Trøndelag, og er en ny mulighet for å markere seg på nasjonalt plan. Futsaljentene vant begge kampene, og er klare for regionalt sluttspill i februar.

Første kvalifiseringsrunde foregikk i Rosenborghallen og Tiller vant sein kamper mot NTNUI (4-1) og Nardo (12-1). Dermed gikk de videre til neste runde, hvor også vinnerne fra Møre og Romsdal deltar. Om Tiller leverer gode resultater der, vil de kvalifisere seg for nasjonalt sluttspill i Drammen i mars måned. 

Tiller-herrene fikk det tøffere i kvalifiseringen, og etter stortap mot Eliteserielaget Utleira Futsal, røk avansementet i siste sekund da Trond utlignet til 3-3 i den avgjørende kampen.

Futsal er i rivende utvikling, og særlig på kvinnesiden vil det skje spennende ting i årene som kommer. Tiller viste i 21\22 at vi er langt framme, og håper å vise dette ytterligere i år. Norgescupen (sammenlignbart med NM i fotball) er en nyvinning som forhåpentligvis blir en fin målestokk på hvor klubben står ift resten av Norge.

Lørdag 21.jan spiller Tiller Futsal Kvinner og Herrer nest siste serierunde i 1.div Futsal. Kvinnelaget leder 1.divisjon med 20p etter 8 kamper. Med en seier i helga, vil sannsynligvis seriemesterskapet være sikret. For herrelaget har det gått litt tråere og står med 6p etter 8 kamper. De har los på Ranheim Futsal på plassen over.

Ladehallen Lørdag 21.01.23:

10:55 Tiller Herrer - Solsiden Futsal
13:40 Rennebu - Tiller Herrer
15:30 Utleira - Tiller Kvinner
17:20 Tiller Kvinner - Ranheim Futsal




Møt opp å støtt Tiller Futsal på lørdag!