Sports-og markedssjef ansatt i Tiller Fotball

Postet av Tiller IL - Fotball den 4. Mar 2024

Tiller Fotball har ansatt tidligere styreleder, Torkel Wahl-Olsen (39), som ny Sports- og Markedssjef i klubben. Med hele spekteret fra barnefotball for 6-åringer, til seniorlag like under toppfotballen for både kvinner og menn, har klubben sett et stadig økende press på frivilligheten. Denne ansettelsen er et viktig steg for å bygge opp organisasjonen og støtten rundt nettopp frivilligheten.

 Torkel har vært styreleder i klubben siden mai 2020 og har opparbeidet seg god erfaring og kunnskap om klubbens kultur og verdier. Han har i tillegg et sterkt engasjement for fotballen og bakgrunn innen regnskap og økonomi. Denne kombinasjonen gjør at klubben anser Wahl-Olsen som et ideelt valg for den nyopprettede stillingen.
 

Som Sports- og Markedssjef vil Torkel ha hovedansvaret for å videreutvikle det sportslige arbeidet i klubben, og samtidig jobbe for å øke den kommersielle verdien. Klubben har erfart at det er krevende å jobbe systematisk med relasjoner til eksterne samarbeidspartnere kun basert på frivillighet. Vi tror derfor det ligger et stort og uforløst potensial for en veldrevet breddeklubb som Tiller IL Fotball.
 
-Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å jobbe med fotball på heltid. Fotball har vært den store lidenskapen siden jeg var liten gutt, og jeg er utrolig priviligert som nå kan leve av hobbyen. Det har vært en spennende reise som styreleder i tre og et halvt år, og jeg håper nå å kunne bidra til at vi sammen utvikler denne flotte klubben videre. Samtidig vet jeg at dette ikke blir en dans på roser, og at jeg må være innstilt på at jeg står overfor en jobb som er med deg stort sett 24-7. Men jeg lover å gi 100% og vel så det for at dette skal bli bra for hele klubben, sier den nye Sports- og Markedssjefen.
 
 Ettersom Torkel nå er ansatt i klubben, kan han ikke fortsette å sitte i styret. Roar Alstad kommer midlertidig inn i styret fram til årsmøte i idrettslaget i mars.
 
 #BestSammen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.