Postet av Marius L. Larsen den 20. Sep 2016

TOBB ARENA (TILLER): De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter med solide prestasjoner på eget kunstgress.

Inger Fiskå (i midten) og resten av J15 er virkelig i medvind for tiden. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.

Mandag kveld var det duket for to kamper på TOBB Arena, der G13 tok imot Leinstrand i 9-erserie mens J15s andrelag var vertskap for Kattem.

13-åringene opplevde en ny tøff kamp i 9er 2. divisjon avdeling 2 høst, men Tiller ledet 1-0 til pause over laget fra Klett.

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett hele veien, men blåtrøyene kunne til slutt juble over en sterk 3-2-seier.

Med forrige rundes 5-4-seier over Heimdal friskt i minne, står Tiller dermed med to strake seiere etter en tøff start på høstsesongen.

Klatrer på tabellen

J15s førstelag har startet høstsesongen glimrende i 1. divisjon, og da kunne vel ikke andrelaget i 2. divisjon være noe dårligere.

Sent mandag kveld møtte Tiller Kattem i et realt lokaloppgjør, og til tross for at hjemmelaget hadde mye ballinnehav, ble det ingen skåringer i første omgang.

Tidlig i andre omgang løsnet det endelig for blåtrøyene. 14-årige Marie Methi sprakk nullen hos gjestenes keeper, mens Sara Fiskå doblet ledelsen ikke lenge etterpå på en suser av et frispark rett i krysset.

Inger Fiskå fastsatte deretter sluttresultatet til 3-0, og laget står med imponerende 11 poeng på fem ubeseirede kamper.