Tap for J15, seier for G16

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER) / HEIMDAL KUNSTGRESS (HEIMDAL): Det ble nederlag for jentene mens guttene seiret i naboduellen med Heimdal.

Henrik Langset Breivoll punkterte kampen for Tiller i møtet med Heimdal. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på to plasser til samme tidspunkt denne søndagen, og det ble jubel på den ene plassen.

På TOBB Arena skulle imidlertid J15s førstelag få det tøft mot serieleder Strindheim. Gultrøyene fra Leangen tok ledelsen etter ti minutter, og de styrte resten av første omgang med sitt store ballinnehav og flere gode muligheter.

Allikevel fikk Tiller et par gode sjanser på hjørnespark, men forsøkene gikk like utenfor mål.

I andre omgang scorte Strindheim to mål til, og Tiller klarte aldri å svare gjestene. Dermed endte det 3-0 i disfavør blåtrøyene.

Blå seier på Heimdal

Det skulle derimot gå bedre for G16s førstelag, som skulle opp mot bedre plasserte Heimdal på deres egen lekegrind.

I en jevn og tett første omgang var det Tiller som gikk til pause med 1-0-ledelse. Etter 20 minutter ble Roy Sneisen felt innenfor 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket der Tobias Aavik var sikker i sin sak.

Andre omgang ble like tøff. Heimdal hadde flere gode muligheter spesielt i bakrom, men Tiller-keeper Lars Smemo ryddet opp ved flere anledninger.

I motsatt ende fikk Tiller nok et straffespark etter 61 minutter. Henrik Langset Breivoll hamret inn 2-0-ledelse for bortelaget, og nå skulle ingenting ta fra dem sesongens første trepoenger.

Tiller kontrollerte inn en kjærkommen seier i sluttminuttene, og dermed kunne jubelen slippes løs.