G16: Tiller 3 - 4 Orkla

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): G16s førstelag hadde Orkla på gaffelen, men tapte oppgjøret i sluttminuttene.

Det ble bare nesten for G16 i dag. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde lyst til å komme på vinnersporet etter to nederlag i åpningskampene i 1. divisjon avdeling 2, men det startet på verst tenkelig vis mot Orkla.

Hvittrøyene fra Orkdal sjokkåpnet med å score kampens første mål før to minutter var spilt, men Tiller våknet nesten umiddelbart og var svært gifitge på bakrommet.

Etter 14 minutter satt den for hjemmelaget. Et godt opprullet angrep endte med pasning fra Fredrik Meland Johnsen til den omskolerte venstrebacken Joakim Berg Vårhus som hamret inn 1-1 fra 17 meter.

Tolv minutter senere tok Orkla tilbake ledelsen, men rett før pause utlignet Meland Johnsen til 2-2 etter at Roy Sneisen først traff lengste stolpe.

Orkla ble redusert til ti mann før første omgang var over, og det så lenge lovende ut for Tillers del da de tok ledelsen for første gang i kampen etter 66 minutter ved nok en gang Berg Vårhus.

Men Orkla ville det annerledes denne dagen. Seks minutter før slutt utlignet de til 3-3 før de fikk nettsus igjen i det 79. spilleminutt.

G16: Tiller IL 3 (2) - (2) 4 Orkla FK