Sjetne 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): A-laget klarte ikke å avgjøre naboduellen lørdag ettermiddag.


Fredrik Schevig var både høyt og lavt mot Sjetne. Bildet er fra motsatt oppgjør i april. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Tillers beste menn tok styringen fra start av, og nektet Sjetne å komme med trusler slik tilfellene var i åpningskampen tilbake i april.

Allikevel var det dagens hjemmelag som fikk den første store sjansen, men selv om det ble nettkjenning alene med Tiller-keeper Fredrik Røstvold, ble det annulert for offside.

I motsatt ende sendte også Stian Mathisen Myrbekk ballen i nettmaskene, men også her ble det avblåst, denne gang for angrep på keeper.

Tiller følte seg snytt for to straffespark i første omgang, da både Ruben Rostille og Fredrik Schevig gikk over ende, men skudd fra elleve meter ble ingen realitet.


To mål på under ett minutt

I andre omgang startet Sjetne friskt, men igjen tok Tiller over banespillet og skapte flere gode halvsjanser, men ingen reell trussel foran Sjetnes mål.

Etter 74 minutter kom den etterlengtede Tiller-scoringen. Kim Horghagens presise frispark fant Myrbekks hode i feltet, som stusset ballen i en lekker bue over keeper og i lengste hjørne til 0-1.

Men det tok ikke mange sekunder før Sjetne svarte. Også her kom utligningen på frispark, og som i motsatt oppgjør i vår, satte Espen Mathiassen inn scoring med hodet til 1-1.

Sjetne prøvde å kontre Tiller i sluttminuttene, men det var dagens gjestende lag som hadde de største mulighetene på overtid. På to cornere ble den første reddet på streken via tverrligger, før Daniel Halgunset var nære ved å pirke ballen over mållinjen etter en retur fra keeper.

Kampen ebbet dermed ut i 1-1 og ett poeng hver.


Kampfakta:

Sjetne IL 1 (0) - (0) 1 Tiller IL
0-1 Stian Mathissen Myrbekk 74'
1-1 Espen Mathiassen 75'

8. serierunde 5. divisjon avdeling 3
Lørdag 16. august 2014 kl.14.00
Gule kort Tiller: Daniel Halgunset
Tilskuere Tonstad kunstgress (Tiller): ca 100


Laget (4-3-3):

Fredrik Røstvold
Marius Bondø Garstad - Tormod Østerås - Daniel Halgunset - Kim Horghagen
Olav Bleivik Wist - Fredrik Schevig - Alexander Sotberg (k)
Preben Holm Aune (Kevin Karlsen 67') - Stian Mathisen Myrbekk (Julian Karlgård 85') - Ruben Rostille

Ubenyttede reserver: Marius L. Larsen, Martin Vårhus Thrana, Kristian Moa.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.